logoImpact EST nr. 893 - 09.12.2021

Această ştire primită pe surse credibile, pare de necrezut! Cum, managera Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”, Alina-Valentina Dobrea, soţia lui ZEUS, Marius Dobrea, inspector şef al Poliţiei Municipiului Galaţi, şi adjunct al inspectorului şef al IPJ Galaţi, să fie anchetată de un procuror?! De unde atâta tupeu pe la un om al legii, mai ales că este tânăr (dar cu organ şi bine şcolit, aflăm noi), să-şi permită să o ia la întrebări pe nevasta lui ZEUS?!
Iată şi numele procurorului: Traian-Laurenţiu Iancu, acelaşi care a preluat ancheta în cazul dispariţiei a 120 de tone de motorină de pe tancul „Brazi” al AFDJ, şi a finalizat şi rechizitoriul.
Tirul anchetei se îndreaptă spre o serie de lucrări neefectuate în Spitalul Judeţean de Urgenţe, dar decontate la foc automat prin pixul managerului Alina Dobrea.
În mediul judiciar se avansează chiar posibilitatea instituirii un sechestru asigurător pe bunurile mobile şi imobile ale familiei ZEUS Dobrea, cea care a fost cununată recent, la nunta de argint, de către însuşi Primarul Ionuţ Pucheanu, aspect pe care acesta nu l-a negat printr-o replică dată Impact-est.
Ca bugetară de lux, familia ZEUS Dobrea a câştigat în anul fiscal 2018 un venit total de circa 242.000 lei!
Iar de pus sechestru asigurător aveţi pe ce, domnule procuror Iancu! Parc auto impresionant este, salarii uriaşe…„este”!, vilă şi terenuri la Vânători, îndestulătoare, plus o garsonică în Bucureşti.
Vom reveni îndată ce numele firmelor abonate la lucrări neefectuate şi la pixul repede aprobator al managerei Dobrea, vor deveni informaţie certă.

Gelu CIORICI 1 - noiembrie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF