logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Cică  Mihai Manoliu  a  avut un zaiafet mare, cu lăutari şi invitaţi „fără număr” organizat la panarama de pe Faleză, la Libertatea din beton. Dobre, şeful judeţenei liberale, nu a fost invitat la paranghelie. Roşu de furie, a solicitat unui subordonat politic, prezent, ca a doua zi să-i raporteze nominal participanţii, în capul mesei şi listei aflându-se Marius Stan.

Numai că individul cu „misiunea” a trădat şi le-a spus lui Manoliu şi lui Stan că trebuia să raporteze ce rebeli, ce deviaţionişti, ce membri de gaşcă au mâncat şi au băut la un loc.

Ce a urmat, te lasă cu gura căscată: Marius Stan a conceput o scrisoare adresată lui Dobre, în care au fost trecuţi toţi participanţii, iar în final şi-a cerut scuze că nu a trecut şi numele lăutarilor pentru că nu le ştie.

Totul este strict autentic. Deci, să înţelegem foarte clar, războiul din penele a atins cote inimaginabile de ridicol, de penibil, făcându-i de tot căcatul, şi pe unul şi pe celălalt.

(Jap) 22 - noiembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...