logoImpact EST nr. 844 - 28.10.2020

Medicul urolog Dumitru Ţuţa se comporta în Secţia Urologie a Spitalului Clinic de Urgenţe „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi, ca în clinica proprietate personală dându-se doctor, când el este (fost) medic toată ziua, căci nu ştim să aibă vreun doctorat în ştiinţe medicale. În anul 2015, înainte de a fi prins cu o şpagă de 1000 de lei luată de la o amărâtă de femeie de la ţară pentru a-i opera bărbatul, a dat afară din secţia spitalului de stat un jurnalist care voia să apeleze la serviciile unei asistente pentru a-i injecta o fiolă cu un medicament antiinflamator, sâmbătă şi duminica neexistând centre medicale de permanenţă în Galaţiul acesta distrus.
Cu un grobianism feroce, agresiv şi mirosind a alcool nesanitar, piţifelnicul şpagagiu, alias medicul Mitică Ţuţa, l-a agresat fizic şi verbal pe jurnalist şi l-a scos afară ca din spitalul mă-sii. Nesătulul a încasat trei ani de puşcărie, iar în această perioadă şi încă doi ani după executarea pedepsei nu are voie să activeze ca medic. Dar, aflăm din surse sigure că îşi caută culcuş să se aciueze pe la Spitalul din Măcin.
După acest episod, şi după un altul dinainte, când o asistentă fusese prinsă în flagrant cu şpagă, ofiţerii DAG-Secţia Judeţeană Anticorupţie Galaţi au făcut activitate de prevenţie în spital, dar lumea medicinistă s-a arătat ofuscată, insultată, jignită, atinsă în onoarea nesterilă, ultragiată şi şucărită, drept pentru care a urmat senzaţionalul episod al pensionărilor pe caz de boală făcute în fals de medici şi de asistente, cuantumul şpăgilor ajungând la circa două milioane de euro.
În ediţiile viitoare vom trata şi acest caz de mare corupţie, investigat de ofiţerii DGA Galaţi, sub coordonarea unui procuror al DNA-ST Galaţi.

(GECO) 15 - septembrie - 2017

One Response so far.

  1. stanciu anton spune:

    aveti dreptate: asa arata medicul-doctor Mitica Tuta! dar mai exista el in spitalul judetean ori ba? daca da, a cui e vina daca nu spuneti pe unde s-acotlonit sa stim si noi…

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Două inculpate au f

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul ...

Persoană trimisă

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a ...

Farmaciile şi fieru

În două ediţii la rând am publicat TOP 2019, alcătuit ...