logoImpact EST nr. 855 - 24.01.2021

nica 367311Zilele trecute, în plină campanie electorală, s-au trezit alde Stan şi gaşca să planifice o mare adunătură de oameni pentru a prezenta stadiul la zi al activităţilor contractate pentru realizarea TUNELULUI. Alegerea locaţiei, la Universitatea „Dunărea de Jos”, a fost bine gândită pentru mentalul publicului şi opiniei publice, adică în mediul academic, al ştiinţei. O asociere diabolică în a manipula. Pe urmă, ne-a surprins prezenţa in corpore a mass-mediei locale şi centrale, precum şi a celor care au participat în număr destul de mare.

În esenţă vrem să vă informăm că totul a fost un mare fâs, nu am aflat absolut NIMIC nou şi interesant. De fapt, am asistat la un „spectacol” bine regizat şi pus în scenă, pentru campania electorală a lui Stan. S-a pregătit totul cu atâta minuţiozitate încât la cele două intervenţii ale unor participanţi care au părut că nu sunt PRO au şi sărit imediat „postacii” din umbră, pregătiţi să nege afirmaţiile anterioare, să jignească şi apoi să laude ideea genială a lui Stan. Oamenii erau planificaţi, iar noi o să exemplificăm prin faptul că unul dintre vorbitori, din mediul de afaceri, a recunoscut crezul şi tenacitatea managerilor Primăriei, criticând neimplicarea guvernelor în sprijinul ideii şi a eforturilor locale, dar „postacii” nu au sesizat şi zup la gâtul lui. În rest cea mai mare aiureală, cea mai a drakului chestie a fost susţinerea primită de Stan şi gaşcă din partea fostului ministru Teodorovici. Omul acesta s-a bătut, s-a zbătut, cu toate puterile pentru ideea (trăsnaia) lui Stan, ca un leu, părând a fi implicat total în proiect. Ştia sau nu, el se băga, întrerupea, arogant, îi punea la punct pe toţi, ce mai, era fan Stan. În sală se agita de mama focului deputatul Pîslaru, care se plimba, dădea indicaţii operatorilor TV, când se aşeza, cînd se ridica, făcându-i bezele lui Teodorovici. Nu ne-a trebuit mult ca să aflăm că, de fapt, Pîslaru era artizanul, omul cu regia şi scenografia din spatele lui Stan, cel care l-a adus pe fostul ministru. Da, dar am mai văzut o scenă de râsu-plânsu, o scenă penibilă şi extrem de jenantă, când la toate aceste lucruri vizibile de toată adunarea, Viceprimarul pe-se-de Florin Popa se făcuse la faţă livid, muşcându-şi buzele cu nervozitate. Chiar aşa, mai mare afront nici că se putea, adică un deputat de Galaţi pe-se-de şi un fost ministru al Guvernului tot pe-se-de să-l sprijine în campania electorală pe Stan. Şi, uite-aşa ne vine întrebarea „cum de este posibil?”, iar noi o să vă spunem că Nica a scăpat hăţurile din mână (şi poate şi alegerile), iar Florinel face ce vrea, cum vrea, dându-le cu tifla la toţi aşa-zişii colegi de partid. Dar, dacă mergem noi mai departe cu fantacsia, că Florinel nu mai ascultă şi îl doare în pix de Nica la câte s-ar putea să ştie şi să verse. Oricum, aşa ceva rar se vede la pe-se-de, iar noi am fost martori.

JAP 27 - mai - 2016

One Response so far.

  1. stanciu anton spune:

    Nu ma intereseaza Nica, cel mai important acum este primarul! daca nu credeti aduceti-va aminte de Durbaca…si el a fost primar si inca de doua
    ori!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...