logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

Subtitlu Referitor la scrisoarea de denigrare trimisă de cetăţeanul Ochiană Apostol din comuna  Griviţa , stabilit în comuna Iveşti , doresc să precizez următoarele:

-Pentru astfel de acuzaţii există justiţie care acţionează pe baza dovezilor. De ce nu le arată?

-Despre invectivele pe care mi le atribuie nu pot decât să apreciez ce fel de persoană este aceea care poate aşterne pe hârtie aşa ceva. De fapt acest cetăţean scrie astfel de lucruri de 10 ani şi se foloseşte de semnăturile unor cetăţeni nevinovaţi.

-Motivul pentru care acţionează aşa de urât este simplu: am o familie model ,copii cuminţi, la casele lor, pentru care aş face orice, ca un părinte iubitor. Să acuzi un părinte că face totul pentru copiii lui, este împotriva naturii. Este treaba celor care fac astfel de acuzaţii, dar ar putea învăţa din asta.

-Casa părintească este sfântă pentru familia noastră şi de aceea am hotărât să o înlocuim, contribuind cu toţii. De 40 de ani muncesc  împreuna cu soţia şi nu avem altă avere decât un apartament şi o maşină la mâna a doua. Este mult prea puţin faţă de ce are autorul scrisorii care a trăit mereu din salariul de bugetar!?!?

-Funcţiile pe care le-am deţinut şi pe care le deţin au venit în urma votului cetăţenilor din Iveşti, Lieşti, Umbrăreşti şi alte şapte comune din Colegiul nr. 3, în care am câştigat primul loc pentru un mandat de deputat. Oamenii au  încredere în mine pentru că totdeauna am făcut ceea ce am promis şi sunt apropiat de necazurile lor.

-Ce urât este să inventezi boli imaginare care, Doamne fereşte, pot cădea asupra ta. Dar Dumnezeu e mare, bun şi totdeauna drept. Acest lucru este valabil doar pentru cei care au un  Dumnezeu.

Ochiană Apostol ştie foarte bine că nu am avut legături cu securitatea pentru că m-a reclamat şi a primit răspuns negativ. De altfel am fost verificat şi atunci când am candidat. În rest, despre pistoale, grenade, bombe … sunt vise. Eu nu am făcut rău nimănui şi nici nu mi s-a făcut vreun rău. Am fost un exemplu pentru cetăţenii Iveştiului în calitatea mea de cadru didactic şi tot aşa am continuat şi în funcţiile în care am accesat.

-Îi asigur pe toţi cetăţenii din localitatea mea natală că răspund pentru faptele mele şi că voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru a ajuta comuna să evolueze aşa cum am făcut şi în 2009 cât am fost cooptat în guvern.

În pomul cu roade se aruncă întotdeauna cu pietre.

Cornel HAMZA 11 - octombrie - 2013

One Response so far.

  1. FIRESC spune:

    Semnificativă diferență între „scrisoarea” dezgustătoare a unui slinos respingător și răspunsul cumpătat. Sănătate, domnu’ Hamza, și duceți la capăt proiectele pe care le aveți, în folosul comunității!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF