logoImpact EST nr. 886 - 20.09.2021

Mă, fraţilor, am ajuns de râsul ruralului de pe întreg mapamondul, atâta timp cât nici măcar hoţi or manglii autohtoni nu mai suntem capabili să producem. Vedeţi dumneavoastră, vorba unui clasic încă în viaţă (este vorba de jupân Durbacă), noul Marius Stan operează numai cu importuri, nu doar în materie de încredinţat prestări servicii, achiziţii şi lucrări din bani publici, ci şi în materie de personaje pe care le-a înfipt în funcţii cheie, atât de cheie încât ele au devenit şi LĂCATĂ, din aceste poziţii strategice având suficientă autoritate încât să controleze totul, inclusiv pe Primarul Marius Stan, care se dezice (FORMAL) de personaje ca city managerul Aurel Vlacu şi Didi Dumitru, consilier personal al primarului, refugiat, falimentat şi executat de avere de către Bucureştiul în care a comis afaceri oneroase, nefiind străin de clelebra prăjitură „MOTOROLA” în care a fost implicat şi marele ziarist Bogdan Chireac, precum şi Călin Radu, care-l şi controlează pe ospătarul Didi Dumitru.

 

Didi, omul cu tava locuinţelor sociale

Deci, Didi Dumitru, pechean din naştere, dar aciuat în Bucureşti cu afacerile, a început să piardă şi masă şi casă încă din 2012, anul 2013 fiind cel în care i-a fost vândut la licitaţie inclusiv apartamentul în care locuia cu soţia şi copilul. Dar despre asta, mai spre finalul articolului. Aşadar, numai bun de RECUPERAT SOCIAL de către noul primar Marius Stan, care l-a şi cazat la hotelul de patru stele, cu nume de insulă grecească din Galaţi şi i-a dedicat-rezervat funcţia de director al Poliţiei Locale. Dar a constatat că domnul ospătar Didi nu are studii superioare, aşa că l-a transformat în alergător de fond pentru a-şi găsi o diplomă. Ca consilier (potrivită coliziune!) personal al primarului, Didi trebuia să se dea ceva, în lipsa cartonului de studii, aşa că bâzăie că ar proveni din SERVICIILE SECRETE. Iacătă că

ne-am documentat suficient încât să-l anunţăm şi pe el şi pe primar faptul că Didi Dumitru nu a făcut şi nu face parte din absolut nici o structură a serviciilor secrete. Nici măcar ca acel ucrainian devenit indezirabil pentru SRI, pe care acelaşi Stan şi-l adusese consilier personal pe probleme de politică externă!

Cunoscut ca OMUL NEGRU, şi neputând fi director general al Poliţiei Locale (postul i-a fost rezervat, adjunctul Ştefan Mărculescu asigurând şi acum interimatul), chelnerului Didi i-a încredinţat primarul să plimbe tava cu locuinţe sociale aşa cum vrea platfusul lui! Omul Negru are lista tuturor chiriaşilor din locuinţele sociale ale Primăriei, precum şi datoriile acestora la chirie şi utilităţi. Pe aceşti debitori îi mătură taifunul Didi din locuinţe. Odată eliberate după lege, în aceste locuinţe sunt mutaţi tot felul de interlopi şi de mizde.

Acelaşi Didi s-a ocupat de tot ce a însemnat Serbările Galaţiului, bugetul alocat pentru tocat şi pentru parandarăt situîndu-se la 500.000 de euro, firmele agreate să organizeze evenimente fiind din Braşov şi din Cluj.

În pagina 4 puteţi citi şi scurta continuare legată de ANTREPRENORUL DIDI.

Gelu CIORICI 20 - iulie - 2013

One Response so far.

  1. nautilus spune:

    Asta e Noul Galati ???!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...