logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

Mă tot gândesc la faptul că ar cam trebui să câştigi măcar 3000 de euro pe lună ca să-ţi permiţi să locuieşti într-un hotel de patru stele şi să mănânci şi să bei tot acolo, atâta timp cât nu mai ai masă, casă şi nevastă. Şi mă tot gândesc de ce draku nu se dezice şi Neformal primarul Marius Stan de acest ospătar care i-a îngropat la DNA-ST Ivan şi bruma de notorietate, urmând aia de libertate. Ei, dar de ce nu acţionează dr. Gh. Ivan, o să puteţi citi în ediţia viitoare.

Dar, haideţi să vedem acum din ce motive s-a refugiat bucureşteanul dă Pechea la Primăria Stan.

Un leasing financiar de 160.000 de euro şi 288.000 lei

Creditoarea MONTEVERDE CONSULTING SRL Bucureşti, fostă ITALO ROMENA LEASING IFN S.A. a obţinut un titlu executoriu asupra debitorului DIDI DUMITRU, încă din 08.05.2007, pentru recuperarea sumei de 153.199,62 de euro, în calitate de FIDEJUSOR – OBLIGAT ÎN SOLIDAR. ( FIDEJUSOR – )

La data de 07.05.2012 creditoarea şi-a precizat creanţa la sumele de 159.668,20 euro, inclusiv TVA, reprezentând capital nefacturat şi 287.645,37 de lei, reprezentând contravaloarea a 17 facturi emise şi neplătite şi a cheltuielilor nefacturate, conform Notei Debit a SC MATRYCE CAPITAL SRL, în calitate de utilizator. Din cauza acestor datorii, un birou de executor judecătoresc i-au scos lui Didi Dumitru apartamentul la vânzare. Acesta avea 4 camere, în suprafaţă de 89,45 mp şi era situat în Sectorul 2, pe Bulevardul Chişinău. Apartamentul a fost evaluat la 315.000 lei, dar preţul a scăzut cu 25%, ajungând să fie vândut la a doua licitaţie în 20.05.2013, la preţul de 236.250 lei.

La masa credală, împotriva debitorului Didi Dumitru, s-a înscris şi creditoarea ipotecară Piraeus Bank România SA Bucureşti, cu suma de 10.670,25 euro şi 437,04 lei.

Boschetar sau ospătar, produc boschetari sociali!

Aşa ar trebui să sune un anunţ la mica publicitate, lansat de Primarul Marius Stan, pentru consilierul său personal, OM NEGRU de care se dezice doar FORMAL. Da…

Dar tot dom’ Didi l-a împrietenit pe Stan cu Marcel Gurzu în asemenea hal încât a devenit disponibil primarul să facă din Gurzu or un nou Grigore Matei, or o nouă Titi Pătruţă. Adică, secretar al CLM sau director al Direcţiei Juridice. Căci Gurzu a avut grijă să RETROCEDEZE nişte terenuri şi nişte imobile unor apropiaţi de-ai lui Didi. Iacătă că în acest mod a devenit proprietar pe terenul de sub clădirea din Micro 17 şi patronul Cristea de la Cuky’s SRL. Dar aici ajungem la OCPI la bourcence şi boboci care ştiu când să boteze un nepot de primar, fie el chiar şi Marius Stan.

Dar, dacă nu vom aborda aceste subiecte în ediţia viitoare, sigur ne vom ocupa de ele după pauza de trei săptămâni, urmând să revenim în forţă, joi, 29 august.

Tot atunci vom discuta şi despre o despăgubire de peste 4 milioane de euro pe care CLM a fost obligat prin lege să-i despăgubească pe moştenitorii Eugen Sima şi Tuduse Cristian pentru terenul de 1,5 hectare din Micro 16 – Ţiglina IV, unde cândva era comuna Fileşti.

Până atunci, dacă aveţi bani şi statut de interlopi, abonaţi-vă la ospătarul-consilier Didi, să vă confere statutul de boschetari-sociali.

Gelu CIORICI 20 - iulie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...