logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

Avertismentul Oracolului din Shambala cu privire la 21.12.2012. Un călugăr tibetan de la mănastirea Gyandrek de lânga Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis un mesaj uluitor către NASA, în care afirma că pe 21 decembrie 2012 Pământul, împreună cu sistemul solar, va trece prin aşa-numita „zonă zero”, scrie, potrivit Earth-chronicles.ru, citat de Info Peregud.

 

Trei-patru zile de întuneric

Potrivit călugărului, în 21 decembrie 2012, ora 6 (meridianul Greenwich), întreg Pământul va fi cuprins de întuneric – zona zero. Va dispărea soarele şi nu vom mai avea nici energie electrică, ceea ce înseamnă că nu vom mai putea folosi nici căile de comunicare. Zona zero este explicată de călugăr ca fiind “o stare a spaţiului unde se stinge şi nu poate să se răspândească nici un fel de energie. Dispare câmpul electromagnetic al tuturor obiectelor”. “Nu trebuie să vă îngrijoraţi sau să vă speriaţi’’, spune însă călugărul tibetan, pentru că întunericul va dura aproximativ 3-4 zile, după care lumina soarelui va reveni.
Iată care sunt sfaturile pe care le dă oamenilor călugarul tibetan:
• Trebuie ca din timp să vă pregătiţi pentru acest schimb de cicluri. Să vă terminati treburile pentru 2012 şi să nu începeţi altele. Să vă plătiţi datoriile.
• În 20.12.2012 să luaţi copiii, documentele, banii cash şi să plecaţi din oraş undeva în natură, la ţară. Să vă faceţi rezerve de produse şi apă pentru două luni, deoarece liniile de curent electric se vor reface încet.
• Să aveţi în casă provizii de apa şi lemne pentru încălzire şi lumânări pentru iluminat. Este bine să plecati acolo unde există o sobă de lemne, deoarece din 21.12.2012 curentul electric va înceta să mai existe.
• Legatură cu televiziunile se va întrerupe. În decursul “zilelor negre” să închideţi geamurile şi să le acoperiţi cu ceva întunecat. Să nu va uitaţi în geamuri, să nu credeţi ochilor şi urechilor voastre şi să nu ieşiţi în stradă deoarece în aceasta stare energetică a pământului veţi putea vedea şi auzi lucruri care în mod obişnuit nu sunt percepute şi asta poate să îi scoată din minţi pe mulţi.
• După apariţia Soarelui, nu vă grăbiţi să va întoarceţi în oraş. Mai bine să rămâneţi până la primavară, undeva în natură.
Ieşirea deplină a Pământului din zona zero, potrivit tibetanului, se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice, a circulaţiei rutiere. Până la sfîrşitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet. Există şi o parte pozitivă a acestor evenimente dramatice. Oamenii se vor schimba radical şi vor deveni mai înclinați spre spiritualitate. Sistemul sanitar şi ştiinţa se vor dezvolta foarte mult.

(S.V.) 23 - noiembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg