logoImpact EST nr. 860 - 03.03.2021

Gata, oameni buni, mergeţi pe strada Al.I. Cuza şi o să vedeţi amplasată între Primărie şi Prefectură, pe partea văii oraşului, o vilă VERDE (da!) ce s-a terminat şi poate fi locuibilă, aparţinând DEPUTATULUI FLORIN PÂSLARU. După aprecierea noastră, care nu suntem de specialitate, după o evaluare, aşa, ochiometrică, cu terenul aferent, cu piscinele construite, cu dotările posibile şi necesare, bâzdâgania asta de vilă ar fi putut să coste spre un milion de euroi. Asta dacă ţinem cont că achiziţia terenului şi începerea construcţiei s-a făcut când metrul pătrat de teren sau cel construit era în România precum la Monte Carlo. Acum nu ştim dacă guşterul politic s-a şi mutat din vastul apartament de la blocul Pescăruş, unde locuia cu consoarta. Stând aşa şi contemplând „verdeaţa” lui Pâslaru ne vin în minte o sumedenie de întrebări, pe care le punem pentru el, pentru voi cititorii noştri, sau pentru cei care pot să se sesizeze din oficiu. De unde gozura aceasta, mălaiul, bănetul, pe capul unui individ care nu a făcut la viaţa sa nicio căcărează, nici „două beţe cruce”? După Revoluţie, omul era inginer piscicol prin bălţile Prutului, după aia, politic, a fost pus director la „Pescogal” pe care l-a falimentat urgent, fiind anchetat şi băgat prin beciurile poliţiei câteva zile, după care, tot politic, cu intervenţie, lăsat liber.

Apropo, gurile rele spun că luase şi mobila de birou de la Pescogal şi a dus-o acasă. Mai apoi, tot politic (pe-se-de) lingea condurii domnului Nica, căruia îi căra toată ziua mapa, mergând cu coloana frântă, precum un căţeluş în lesă în spatele acestuia. A „cumpărat” Televiziunea Galaţi, de fapt i-a fost încredinţată, dar banii care a trebuit să-i dea, tot nu ştie nimeni de unde au fost. Apoi, deputat, ales de o masă de alegători proşti, ales cu repetiţie, în timp ce televiziunea era schimbată de pe o firmă pe alta, lăsând STATUL cu buza umflată de-a lungul timpului cu vreo 50 miliarde lei vechi.

Venituri băneşti, doar cele de la STAT, din Parlament, cele de lefegiu plătit de STAT, altele în plus … CANCI.

Şi, uite aşa mă oameni buni, la STAT dacă lucrezi, VILĂ îţi construieşti. Ce caricaturi şi monştri avem în politichia gălăţeană. Alo!?! apropo, la cine draku’ să mai ţipăm să vadă şi să corecteze?

O.B. 13 - februarie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Stângă este un acc

Încet, încet, lumea lui Stângă şi a camarilei juvenile care ...

Comat SA Galaţi, ve

Suspansul privind sentinţa ce se va pronunţa de Tribunalul Galaţi ...

Un alt avocat gălă

Avocatul Deleanu Mihai face parte din Baroul Galaţi de prin ...