logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

În lumea aceasta „bună” a reprezentanţilor urbei noastre, în care conducerea Primăriei a încăput pe mâna unei găşti ce aparţine de clanul Stan (rude şi prieteni) s-a lăsat impresia de aiurea că posturile din instituţie au fost negociate conform algoritmului din componenţa USL. Adevărul concret este, însă, că nici Dobre, nici Saghian şi nici Durbacă nu s-au atins de ceea ce a voit şi voieşte Marius. Exemplul cel mai elocvent este că pe făraş, gata de dat afară se află Genica Totolici şi Angela Ivan. Iar exemplele cu oameni agreaţi şi susţinuţi de pe-se-de precum Ion Ionescu sau  Cristian Gâscă, care au fost daţi afară, te lasă interzis.

Şi, ca să demonstrăm câtă dreptate avem, iată, gura târgului ne dezvăluie un alt „malpraxis” al domnului Primar, răsturnând din temelii fundamentul înţelegerilor şi percepţia proştilor, adică a noastră, a populimii. Astfel, se bârfeşte că nu ar fi nici vorbă de faptul că actualul director dela Ecosal, pe-se-de, conducător de oşti tinere ale partidului ar fi fost instalat datorită partidului şi meritelor sale, sau recomandărilor lui Nica or Saghian. Nu! De fapt, junele nostru (spun gurile rele ale tineretului gălăţean) nici nu era în cărţi, dar… surpriză, l-a vrut Primarul Stan, recomandându-l cu căldură. Acum, noi ce să spunem, în târg se bârfeşte că „Rică Ventuarino” o fericeşte pe o nepoată sau o cumnată sau… rudă (de sex feminin) a lui Stan şi că de fapt aicea stă tot chichirezul încredinţării funcţiei la o unitate aşa de mare şi importantă, cu sute de oameni.  Bârfe!?

(JAP-JAP) 10 - ianuarie - 2014

One Response so far.

  1. Cred ca este adevarat spune:

    Cred ca este adevarat.Oricum tanarul director este zero barat.Macar paranoicul de Ionescu stia meserie si era respectat…

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...