logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

Vă mai aduceţi aminte? Vă era dor? Sunteţi curioşi? Să ştiţi „ce şi cum”, ce afaceri mai învârte fostul senator şi preşedinte de judeţeană pe-ne-le Paul Păcuraru? Ei bine suntem în măsură să vă spunem că fostul nostru ministru, „pulărăul internetului virtual”, nu ne duce dorul, nu ne plânge, ba chiar cred că îl doare în kur de noi.

Omul o duce bine, relaţii cât cuprinde, Capitala e arealul său de desfăşurare a vieţii, nu a cunoscut „criza” şi învârte banii cu lopata.

Uite aşa am aflat noi, că în portul Republicuţei, unde când acostează sau pleacă o navă, e bairam mare de bucurie şi-şi stuche unii în sân, în ultimele luni au plecat şi vapoare încărcate cu fier vechi (export de valută, nu?) ce erau comandate şi aparţinătoare lui Paul Păcuraru. Tare, nu? La urma urmei, atât exportăm de peste douăzeci de ani, milioane de tone, sute de mii de vapoare încărcate cu fier vechi, rezultat în urma distrugerii sistematice a industriei româneşti.

Ce exportă România cu preponderenţă de tot atâta amar de vreme? Vă spunem noi: cherestea prin tăierea pădurilor, au rămas munţii raşi ca în palmă, fier vechi şi cereale când avem ani buni. Dar! Cereale vândute pe nimic, numai în ultima lună au plecat din portul Galaţi patru sau cinci nave încărcate cu sute şi mii de tone de „grâu furajer”, pe care după aceea, şmecherii, „băieţii deştepţi” încasează TVA-ul şi apoi România îl reimportă la sume duble sau triple ca fiind grâu bun de panificaţie.

Huo! autorităţi, care dormiţi.

Titi CHIORU 2 - august - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...

Doi bugetari au pus

Prin târgul nostru se zvoneşte că o vânzare de imobil, ...