logoImpact EST nr. 787 - 15.09.2019

http://impact-est.ro/wp-content/uploads/banner.jpg

Cum a ajuns penele la Putere graţie pesede, iată că s-a găsit o calificare şi pentru activistul partidului lor, Emil Strungă. Fizician de felul lui prin Spitalul Judeţean, prăfuitul de Strungă avea, bre, nevoie şi el de o încununare în prag de pensionare.

Aşa că VP Dobre i-a răsplătit slugărnicia cu funcţia de director al Grădinii Botanice, loc numai bun de odihnă şi tratament pentru un obosit ca Emil Strungă.

După ce el se va relaxa descoperind prin telescop tot ce a fost descoperit în materie de astrologie,  va deveni apt să hrănească peştii carnivori din acvariile alea relaxante de la demisolul instituţiei publice.

În rest, leafa merge, iar Strungă nu are decât să împingă  aranjamentele florale din serele Grădinii Botanice spre evenimentele de partide din usele serele.

Succesuri, nea Emile, căci dacă nu erai activist de partid ieşeai pe locul doi, chiar dacă ai fi candidat singur în această competiţie sinecuristică!

G.C. 18 - ianuarie - 2013

5 Responses so far.

 1. Mihai Stroila spune:

  Gradina Botanica a devenit un reper pentru Galati.
  Este rodul unui Om de toata isprava, coplesit de cuvant si seriozitate este produsul celui care a fost doctor ANGHELUTA, DUMNEZEU sa-l odihneasca acolo sus in ceruri!
  Este ,deci, un reper nascut din seriozitate si determinare si asa trebuie sa functioneze si sper, cred ca dl Strunga va cultiva aceste conditii limitative.Fidelitatea unui crez si determinare a primat in fata traseismului si schimbului doctrinal ca de pregatire profesionala nu putem sa vorbim despre cea inlocuita.

 2. Rogojan spune:

  profesionalismul trebuie sa aiba prioritate in fata politicului

 3. Basil spune:

  Sunt tare curios. Cu ce-si justifica salariul un fizician la un spital?Folosea cumva teoria relativitatii ? Se pare ca figura si la categoria ”munca grea”.

 4. Basil spune:

  Alicante savantule ,eu numai am intrebat !iar pentru ca stiu sa citesc iti voi aminti ca exista si a existat un inspectorat[sau asa ceva ]pentru care statul roman plateste sa fim aparati de efectele nocive ale radiatiilor.La acest inspectorat se executau analize la apa de Dunare [concentratie cu mult peste limite ]si la apa de ”ploua”=concentratie absolut normala.In final asta era ocupatia pensionarului Strunga ?,SANATATEA RADIATIILOR IN MEDICINA JUDETULUI ? [din nou o intrebare].Sanatate Alicante si feriti-va de radiatii ! ! !

 5. tepesel spune:

  Decat un botanist de nota 5 la Gradina Botanica, mai bine un fizician de nota 10! SI CU ASTA AM SPUS TOTUL!!!!!!!!!!!!!

Lasa un raspuns


E. Ciorici s-a înv

După vreo trei-patru rocade cu Silviu Pripoaie, tizul meu, Eugen ...

Șeful Poliției, Do

Chiar că nu mai ştim cine pe cine şi cine ...

Inculpatul vameş Bu

Parcă scriem pe garduri, pe ziduri, ca pe insula vremelnică ...

10 septembrie 2019 -

Sursa foto: Arhiva Bibliotecii „V.A. Urechia”