logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021


Etichetele privind statura profesională a lui Ghiţă Ivan vin cam de la sine, din cauza notorietăţii pe care `mnealui a propagat-o. Iacătă-l ajuns, după ce sigla DNA-ST Galaţi a devenit DNA-ST Ivan, ca o haltă spre orgasmul DNA-BORDEL, în ipostaza jenibilă de favorizator şi tăinuitor vizavi de DOSARUL AVIASAN. Am scris anterior, şi mă refer la perioada anilor 2007-2008, despre marele tun imobiliar evaluat la 40 de milioane de euro, tun orchestrat de duetul OPREA-COJOCARU, primul fiind fratele lui Oprea Răducan, cel care a fost şi profesor al Valentinei Cojocaru, căreia i-a dat zece la licenţă şi, desigur, cel care l-a angajat şi i-a facilitat gradele universitare marelui Ghiţe, personaj sinistru şi monstruos, care, exceptând cele 8 clase, şi-a făcut toate studiile pe întuneric, adică la Fără Frecvenţă (F.F.).

Remembărul de mai sus nu este lipsit de relevanţă doarece în C.V.-ul marelui „Ghiţe”, la rubrica privind colaborarea cu securitatea, e un mare blanc.

Dar, haideţi să vedem cum a reinventat dr. Gh. Ivan BARDACUL pe bani publici. În fond, mă gândesc, asta ştie, asta face.

Mai presus de lege sunt aerele lui GHIŢE

Aşadar, societatea civilă şi opinia publică pot trage orice concluzie: a fost Ivan colaborator al securităţii, este Ivan şi în ziua de azi un element activ al SERVICIILOR, câtă vreme, parte din informaţiile obţinute pe interceptări, interceptări în ambiental, GPS-uri, ori ordonanţe de interceptare date de Ivan Ghiţă, dar netrimise pentru confirmare la instanţa competentă, produc efecte DOAR ÎN CEEA CE PRIVEŞTE MODALITATEA de sesizare a organelor de urmărire penală.

Deficienţele Codului de procedură penală îl acoperă legal pe Ivan, pe Ghiţă, prin eliptism, în sensul că organele de urmărire penală se pot sesiza în ORICE MOD, dar CEDO accentuează în mod constant, prin toate deciziile pronunţate, că modul de sesizare trebuie să fie unul LEGAL.

Ori, s-a demonstrat că în 90% dintre cauze, modul de sesizare prin care Ghiţă Ivan şi-a instrumentat dosarele, a fost unul NELEGAL.

Într-o viitoare ediţie, vom trata separat modul nelegal de sesizare, neprofesional şi tendenţios, cu grave accente de răzbunare al lui Ivan, fie raportat numai la cazul fostului procuror general al Curţii de Apel Galaţi, Dinu Gâlcă. Vom prezenta Ordonanţa din 05.02.2009 prin care Ghiţă Ivan, în calitate de procuror şef al DNA-ST Galaţi, solicita interceptarea prin toate mijloacele electronice de filaj profesional, asupra procurorului general Dinu Gâlcă. Ceea ce este foarte grav, catastrofal din punct de vedere juridic, prin călcarea în picioare a dispoziţiilor art. 91/ şi următoarele, e că această ordonanţă a DNA-ST Ivan nu ar fi fost trimisă spre confirmare organului competent, iar Gh. Ivan, în baza unui act nelegal, a întocmit un proces verbal, la data de 13.03.2009, de începere a urmăririi penale faţă de fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

Este regretabil că autorităţile au trecut cu vederea gravele nelegalităţi săvârşite de către Gh. Ivan, acoperindu-i abuzurile crase. În sfârşit, este momentul ca Inspecţia pentru Procurori a CSM să revină asupra deciziei iniţiale de a-i respinge IREVOCABIL o nouă candidatură la şefia DNA-ST Galaţi, argumentele în acest sens fiind detectabile şi cu mirosul, nu doar cu încălcările flagrante săvârşite de către Ivan. Sigur, pe el îl susţine şeful de secţie din DNA-SC, Mihai Papici, cel care prezenta referatele privitoare la Ivan procurorului şef, Daniel Morar.

Dar, faptele vorbesc mult mai concret şi aplicat în pagina 4.

Gelu CIORICI 12 - aprilie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF