logoImpact EST nr. 887 - 26.09.2021

unprLa Galaţi Dunărea şi-a schimbat cursul. Din aval în amonte. Nu credeţi? Păi dacă aşa ceva pare imposibil, atunci cum s-ar putea explica viscolul de la vârful filialei U.N.P.R. Galaţi, care, după cum spun unii, ar fi cea mai numeroasă din ţară. Sub promisiunea că nu le vom dezvălui numele, câţiva membri mai vorbăreţi ai acestei grupări politice, ne-au şoptit la ureche următoarele: Cică, în luna Decembrie 2015, după Crăciun, la sediul UNPR din Ţiglina 1, s-a „făcut” chipurile un fel de minirevelion. În mod cu totul ruşinos, această manifestare, a fost posibilă, datorită contribuţiei pecuniare a unor membri de partid, fără funcţii importante, mulţi dintre ei fiind chiar pensionari. La această, să-i zicem distracţie, nu au catadicsit să-şi arate fizicurile impozante, să ureze cele de cuviinţă, cum ar fi fost logic, nici edilul unic al Oraşului, primarul Marius Stan, nici deputaţii Chirvăsuţă şi Chebac, nici un consilier fie el judeţean sau local, cu excepţia lui Popa Paul şi nici directorii de deconcentrate.

Persiflare? Dispreţ? Prostie? Scârbă faţă de cei care muncesc pentru ei?

Pestilenţială paradigmă. Şi, ca lucrurile să fie clare şi să priceapă odată tot fraierul care duce în spate astfel de ipochimeni, că atât primarul, cât şi gaşca lui de indivizi abonaţi la oase de ros, au o durere crâncenă în turul pantalonilor, vizavi de membrii de partid, nici la revelionul care a avut loc la patinoar nu au venit. De, fiinţe subţiri, nu se puteau compromite.

Aşa stând lucrurile, ne punem obligatoriu întrebarea: Oare chiar să fie adevărat că din vară Ionuţ Pucheanu (P.S.D.) actualul director al ECOSAL îi va cere cheile de la birou lui Marius Stan?

Un curios 8 - ianuarie - 2016

One Response so far.

  1. oarecare spune:

    Nu au fost invitati nu ca nu au vrut sa vina, mare ziarist, mai sapa inainte sa publici si exista si regula celor 3 surse.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

16 universităţi di

În total, România este prezentă cu 16 universităţi în topul ...

Întreruperile de en

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi ...

Incidenţa judeţul

INCIDENTA JUDETUL GALATI 23.09.2021

COMENTARIU Marius Op

PNL-ul i-a deziluzionat, rînd pe rînd, pe mulţi. Personal, mi-am ...