logoImpact EST nr. 889 - 19.10.2021

Descinderea celor cinci medici veniţi-aduşi în vizită (de lucru, aflăm!) la Spitalul Militar „Aristide Serfioti” din Galaţi, au venit aici aici pentru acreditarea spitalului, ni se şopteşte în cască (!), a lăsat în urmă trei zone fierbinţi. Aşadar, cele mai afectate Secţii de virusul COVID-19 sunt Anestezie-Terapie Intensivă, Pavilionul Administrativ (firesc, spunem noi, atâta vreme cât col. dr. Adrian Boicu, comandantul spitalului, a fost depistat pozitiv), şi Nucleul Calităţii. Dar asta abia după ce s-a preumblat prin toate Secţiile dimpreună cu toată echipa de evaluare, medicii acesteia fiind complet neprotejaţi, ca şi el, cum am mai spus. Mai este de lămurit o chestiune: cu ce se mănâncă această pompoasă denumire, Nucleul Calităţii. Adică ce este, cu ce se ocupă şi ce vrea această Secţie. E un soi de „vax albina, s-a ouat găina”, în traducere liberă! Aici sunt analizate sociologico-ştiinţific chestionarele pe care le completează pacienţii, scopul final fiind acela de îmbunătăţire a activităţii din spital!
Dar eu opinez că e o mare vrăjeală, denumirea sofisticată fiind în fapt un „falş” acoperiş de nori, menit să ne aiurească şi să ne aburească cum că acolo cineva lucrează şi gândeşte pentru binele umanităţii…bolnave.
A, de prisos să vă spunem că de sâmbătă seara (28 martie) şi până astăzi, după Sfânta Liturghie de la televizorul devenit biserică, col. dr. cdt. Boicu nu a dat nici un semn. Sigur vrea să ma protejeze, să cumva să îimi dea coronavirusul prin telefon!

Gelu CIORICI 29 - martie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg