logoImpact EST nr. 867 - 22.04.2021

Ne-a plăcut foarte mult remarca unui politician de marcă cu privire la cooptarea UDMR-ului la guvernare: „Ăştia, de fapt, s-au aflat dintotdeauna la Putere, problema a fost de natură a ne întreba cu cine vor guverna”. Şi, uite aşa, ne-am adus aminte că şi la Galaţi avem organizaţie a etnicilor maghiari, cam puţini cei drept, dar inimoşi, respectuoşi şi respectaţi, integraţi corect în naţia română.

Numai că altul e chichiţul care ne-a determinat să scriem. Au intrat la guvernare şi în teritoriu, adică în Republicuţa noastră, unde se zvoneşte că în conformitate cu înţelegerile de la centru au repartizate instituţii şi posturi la deconcertate şi nu numai. Cele două ministere conduse de miniştrii UDMR sunt cele de la Cultură şi de la Mediu. Mesajele venite din tabăra minoritară, ne spun că alde Levente Szekely şi candidatul „Reacţie la indolenţă” vor trece prin foc şi sabie (precum Ginghis Han) pe ăştia de la Cultură şi Mediu, în primul rând. Tovarăşul profesor Negoiţă (portocaliu), director de cultură şi culte, director de televiziune locală, scriitor pe banii populimii (nu mai spunem de alte funcţii şi preocupări fără număr), care se ocupă de toate şi de tot fără să ştie, plus ai lui, sunt în pericol. Aici ar putea fi urcat „udemeristul” Iulian Voicu.

În aceeaşi situaţie se află madam Sandu, plus ăia de la Garda de Mediu, şi tot aşa.

Vom trăi şi vom vedea. Un lucru e sigur din câte ştim noi, la cât de batjocorit prin neglijenţă a fost Levente în ultimii doi ani, când partenerii politici au uitat de el, acum omul va fi inflexibil.

Observator 14 - martie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...