logoImpact EST nr. 866 - 12.04.2021

Tot felul de reptile, mai tinere sau mai îmbătrânite în rele, nu lasă Republicuţei Galaţi măcar aparenţa de normalitate, nici acum la aproape 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989. Iată, de ceva timp, Marius Dobrea (foto), inspector şef al Poliţiei Municipiului Galaţi, mai cunoscut ca NAŞUL SRL sau ca ZEUS a fost detaşat ca adjunct al inspectorului şef al IPJ Galaţi, Cornel Mototolea. Şi pentru că cineva trebuia să-i ţină scaunul cald şi să-l apere de muşte, l-a desemnat pentru această delicată şi mirositoare misiune fix pe unul dintre zecile de fini de cununie ori de botez. Bafta a căzut de data asta pe vajnicul Costel-Marinel RUBICĂ, care a şi fost detaşat de la Zona de responsabilitate 01 (aşa se numesc acum secţiile de poliţie). Dar noi îl ştiam pe marele subcomisar Marinel că stă în poziţie de drepţi pe la Postul de poliţie Lieşti…
Aceleaşi practici le aplică şi soaţa lui ZEUS, Valentina-Alina Dobrea, de când i-a luat locul Mihaelei Debita ca manager al Spitalului de Urgenţe „Sf. Apostol Andrei”. Ea a urcat, pe rând, în schemă numai pe finele de cununie, sau pe cumetrele cărora le-a botezat angro copiii. Aşa se face că pe postul de director economic, vacantat de Valentina prin avansare, s-a fost adusă fina Alina Grasu, în locul ei urcând o altă fină al cărei nume vi-l vă vom spune în ediţiile viitoare.
Nu-i aşa că-i mişto nemernicia românească?!

(GECO) 19 - aprilie - 2019

One Response so far.

  1. Andreea spune:

    Buna, tin sa te informez ca in momentul in care scrii o stire trebuie sa detii informatii corecte si verificate din trei surse pentru a fi considerate adevarate. Asadar, sunt curiosa de unde ai scos faptul ca domnul Rubică ar fi cumva fin sau orice alt grad de rudenie cu domnul Dobrea. De asemenea, tin sa te informez din surse sigure ca domnul Rubică este desemnat sef al sectiei de Politie nr 1 Galati dupa ce a castigat un concurs. Poate ca un om ca tine nu cunoaste modul in care se promoveaza in Politia Romana dar tin sa te informez ca acest lucru este posibil doar prin castigarea unui concurs. Astfel, ma simt obligata sa te informez ca “ unul dintre finii” domnului Dobrea a castigat toate concursurile si doar prin acest mod a fost desemnat sef al sectiei. In al doilea rand, acesta a primit postul de adjunct al municipiul temporar, la fel cum domnul Dobrea a detinut un post temporar. In acest moment lucrurile s-au intors la normal. Daca toata lumea ar scrie stiri doar de dragul de a barfi,am putea deveni toti jurnalisti.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Pelicanii de la AJVP

Un grup de membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi ...

SIDEX-Liberty Galaţ

Din nou presa internaţională alocă prima pagină combinatului Liberty Galaţi. ...

Terenul ELNAV nu put

Aflăm că terenul de circa 11,4 hectare (nu nouă hectare) ...