logoImpact EST nr. 850 - 29.11.2020
logo

logo

În târgul nostru amărât şi prăfuit, vorba ceea, nu poţi să tragi… că imediat ştie toată populimea, bârfa, zvonul şi ecoul fiind la mare preţ prin birouri, pe la colţuri, prin cafenele, prin parcuri etc.
Hei, acum, o să vă prezentăm ultimele noutăţi care sunt coroborate şi cu informaţiile primite pe surse şi care sunt convins că vor face deliciul onor cititorului nostru drag. Cică pe-se-de-ul aflat la putere mai împarte în zilele acestea o parte din caşcavalul sinecurilor pentru proprii activişti, prin râvnite funcţii publice, plătite baban din banul nostru.
Astfel, madame Viorica Sandu este pregătită pentru a fi anunţată cât de curând ca Prefect al judeţului Galaţi în locul „liberalului” Gabriel Panaitescu. Pentru cine nu ştie şi nu cunoaşte, Viorica este director economic la Administraţia Pieţelor şi consilier judeţean de patru-cinci mandate din partea pe-se-de-ului. O altă mutare îl vizează pe Dorin Otrocol, fostul Preşedinte Executiv al pe-se-de judeţean, fost Prefect, în prezent director într-un minister bucureştean este dispus în a fi numit director general la TRANSURB SA în locul alungatei din ALDE, Genica Totolici. Tot pe surse se spune că liderul pe-se-de local, Florin Popa, nici nu vrea să audă de vreo propunere de candidatură din partea ALDE, că nu dă postul din mâna pe-se-de nici mort sau cu ordin de la Dragnea. Este dispus să negocieze însă dându-le eventual nişte firimituri la schimb, în compensare celor de la ALDE.
Cert este că postul e baban rău, cu mălai cât cuprinde, de talia celui de la Apă Canal. Aşa că… bătălie mare „mon cher”!
Bomba mare vine printr-o numire ce va lăsa pe toată lumea cu gura căscată, la o unitate la fel de importantă la care poţi, eventual, să nu ai niciun salariu. Cică în locul marelui Zaharia Eugen la Administraţia Pieţelor, de numele căruia se leagă majoritatea realizărilor în domeniu, investiţii, cifre de afaceri, management performant, se pregăteşte ceva care ne dă frisoane. Adică un individ repudiat de întreaga suflare gălăţeană dar şi de către membrii pe-se-de, ca să nu spunem şi de neamuri, vecini, foşti colegi etc. Este vorba de măscăriciul Preşedintelui, de turnătorul, de demolatorul Pescogal, de incompatibilul ANI, de lingăul, pupincuristul şi cel cere-i duce boaşele în palme lui Dragnea în prezent…, FLOOOORIN PÎSLAAAAAAARUUU!
Şi tot la această rubrică anunţăm numirea făcută la Conducerea Arhivelor Naţionale ale STATULUI, la nivel central, a lui Laurenţiu Chirvăsuţă, fost deputat pe-se-de, om de afaceri în Tecuci, pupila lui Nica, traseist politic, revenit la matca pe-se-de, recompensat în fapt cu o funcţie în grad de GENERAL. Da, pentru că instituţia în cauză este în curtea Ministerului Administraţiei şi Internelor.
Gata, v-am făcut praf, mai lăsăm şi pentru săptămâna viitoare. Să auzim numai de bine.

Observator 8 - septembrie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Lungul drum al Româ

Mulţi români uită că aderarea în 2007 la Uniunea Europeană ...

Ambasadorul SUA la B

Un colaborator din SUA al Impact-est, gălăţean get-beget la origine, ...

Situaţia sectorului

Ministrul Adrian Oroş a participat la şedinţa de lucru organizată ...