logoImpact EST nr. 880 - 31.07.2021

Dragi români de bună credinţă şi cu simţul patriotic nealterat,
Având în vedere că toată politica românească din ultimii ani se consumă în dorinţa de a salva al doilea om în stat de la închisoare,
Văzând că legea e lege şi nu poate fi eludată, chiar când e vorba de un om cu funcţii înalte în structurile statului român,
Considerând că ţara are nevoie de prezenţa acestui om în fruntea ţării şi de zbaterile sale pentru bunăstarea noastră, că fără prezenţa lui în structurile statului român ţara s-ar prăbuşi, iar consecinţele vor fi greu de îndreptat, fac apel la conştiinţa voastră civică pentru găsirea a 3650 de tineri şi vârstnici dispuşi la sacrificiu personal care să prea asupra lor cei zece ani de închisoare, cât se presupune că va decide instanţa de judecată, şi să facem fiecare câte o zi de închisoare din contul lui Liviu Dragnea, să-l absolvim de coşmarul puşcăriei pentru a se ocupa exclusiv de administrarea ţării şi de fericirea noastră.
Imaginaţi-vă, oameni buni, ce minuni va face acest om în compensaţie faţă de neînsemnatul nostru sacrificiu. Sunt convins că ţara va aprecia gestul nostru liber asumat, deşi, cred că nimeni dintre cei dispuşi la autojertfire nu aşteaptă recompense sau recunoaşteri publice, pentru că gestul nostru dezinvolt se decontează exclusiv din convingeri patriotice şi din nemărginită dragoste faţă de conducătorul nostru iubit. Un om ca Liviu Dragnea se naşte odată la cinci secole, şi-i păcat să-l supunem la supliciul închisorii. Ce-ar fi însemnat ca Ştefan cel Mare, în loc să guverneze Moldova, ar fi fost pus la butuc?
De asta zic: Haidem să ne sacrificăm noi şi să lăsăm omul acesta să lucreze în linişte pentru noi şi pentru viitorul nostru luminos. O zi de închisoare nu înseamnă mare lucru în viaţa unui om şi în pandant cu imperativele momentului. Haidem să dăm dovadă de patriotism şi spirit de jertfă şi să salvăm acest om de la puşcărie, să se poată bucura în linişte de căsuţa sa modestă, întinsă pe trei străzi, de conturile sale burduşite de prin paradisurile fiscale şi de micile sale agonisiri din ţară şi din Brazilia, să pescuiască în Belina lui mândră şi să binecuvânteze şi pe cei mari din fruntea statului paralel cu câte un porc gata pregătit pentru prânzul susţinătorilor săi.
Rog primăriile din ţară să preia acest Apel,să-l difuzeze pe toate canalele media şi să deschidă o evidenţă cu toţi cei dispuşi la jertfire prin voie vegheată, pentru ca la momentul oportun să-i putem mobiliza în scopul menţionat mai sus.
Fiţi la înălţimea momentului istoric pe care îl traversăm!
Onor muncii.

Comitetul salvării tovarăşului Dragnea 28 - septembrie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...