logoImpact EST nr. 886 - 22.09.2021

În urma unui proces intentat de către firma SC Suintest SRL Galaţi împotriva APIA – Teritorială Galaţi, despre care am scris în Impact-est, şi soldat cu o hotărâre definitivă în favoarea Suintest, APIA Galaţi a pierdut toate cele 14 autoturisme din dotare şi nouă monitoare de PC, care erau noi-nouţe, în cutii. Căci, firesc, hotărârea judecătorească definitivă a devenit şi executorie prin Biroul Executorului Judecătoresc „Caraman Cosmin”. Activitatea APIA Galaţi a fost paralizată o vreme, până ce directorul structurii centrale a decis dotarea celei de la Galaţi cu autoturisme din alte judeţe. Ăsta-i filmul.
Alexandru Sîntion, directorul APIA locală, ne-a relatat că de când autoturismele i-au fost săltate de executor, acestea au rămas tot în proprietatea APIA, atâta timp cât amenzile date de CNADR pentru lipsa rovignetei vin tot pe numele instituţiei.
Ne-am săturat de procese. Juriştii noştri îşi pierd timpul contestând la instanţă, prin acţiuni, aceste amenzi, în loc să-şi facă treaba pentru care sunt plătiţi, îmi relata directorul Sîntion. Tot el mi-a spus că a fost de toată jena cum toate cele 14 autoturisme inscripţionate APIA au fost expuse în Piaţa Centrală ca la Talcioc şi scoase la vânzare în prezenţa BEJ „Caraman Cosmin”. Sigur că Suintest SRL putea vinde bunurile confiscate şi singur, căci îi aparţineau, dar asta ştia mai exact chiar BEJ „Cosmin Caraman”, care s-a expus unui bâlci penibil în raport cu profesia în care a intrat. Iar cei de la Suintest, din familia Marius Prună, ar face bine să definitiveze vânzarea autoturismelor prin acte notariale, încât actualii proprietari care circulă fără rovignete să plătească amenzile, nu APIA.

(GECO) 17 - mai - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Incidenţa în jude

INCIDENTA JUDETUL GALATI 21.09.2021

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...