logoImpact EST nr. 840 - 27.09.2020

aurel vlaicu 548954

Din surse demne de toată încrederea am aflat că fostul city manager al municipiului Galaţi, din mandatul de Primar al lui Marius Stan, Aurel Vlaicu, a zburat peste munţi, fix la Oradea. El este salariatul unei multinaţionale, unde, însă, nu-şi poate exercita şulfismele deprinse la şcoala lui Hrebengiuc, aşa cum a făcut-o în Primăria Galaţiului. Şi ştiţi ce-i culmea, multinaţionala nu a falimentat încă, dar îi avertizăm! Ehei, Vlaicu tăia şi spânzura, iar toată funcţionărimea tremura în faţa lui, Marius Stan fiind de-a dreptul încălecat, şi nu doar fiica sa, Alina, cu care piţifelnicul de Vlaicu concubinează în vila de tip prepeleac din valea oraşului, căsoaie împrejmuită cu un gard de zidărie drept ca pişatul boului! Se vede, de altfel, de la o poştă, că lucrarea de împrejmuire a curţii, precum şi viloaica de prost gust, au fost executate de o firmă ai cărei patroni au jucat mai mult fotbal cu piciorul, decât să fi salahorit pe şantierele de construcţii.
Dovadă că patronii cu simpatii pedelizde pot transcende oricând cu interesele transpartinice, mai ales că Alina Stan îşi pierduse vila din Arcaşilor, aia perete în perete cu a lui tătâne-su, în favoarea băncii la care făcuse creditul.
Oricum, pierderea celui de-al doilea mandat, ca şi pe fiica sa Alina, Marius le poate deconta pe cocoaşa lui Vlaicu, cel pe care dorul îl aduce, încă, măcar o dată la două săptămâni, de la Oradea la Galaţi.

(GECO) 24 - martie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fruntaşi în între

Dragi colegi, am vrut să dăm un semnal tuturor oamenilor ...

Buruiană Dorin se v

Unul din candidaţii la postul de primar al comunei Rediu ...

Familia liberală Ci

Audiată ca martor de DNA, Ciocan Elena se vrea primar, ...