logoImpact EST nr. 853 - 18.01.2021

Ion Borcea are o minte ca argintul viu, adică gândeşte chiar mai repede decât vorbeşte! Prin anii 90-95 el spunea că a pus umărul la căderea mai devreme a comunismului măcar cu câteva luni! Cum? Simplu! Din poziţia de mic nomenklaturist, adică de director al Biroului de Turism pentru Tineret (BTT), adică agenţia de turism socialist a UTC, Borcea era şi el beneficiar al benzinei şi alimentelor fără cartelă, băutură, ţigări străine, literatură de calitate etc. Deci el a subminat comunismul consumând necartelat aceste resurse ale comunismului, grăbindu-i, în acest fel, căderea!
Acum, în anii 2017, după două falimente diktate de bănci şi IFN-uri la fel de cămătăreşti, Borcea este gata să înfiinţeze Asociaţia Victimelor Capitalismului, şi nu e de glumă! Cum nici bancul spus de primarul Pucheanu de la microfonul „Investeşte în Galaţi” nu e doar poantă: „Cine nu a dat faliment anul acesta, o să îi pară rău la anul!”
Domnu Borcea, transmiteţi o adresă de e-mail, că sunt o grămadă de capitalişti rupţi în cur de sistemul cămătăresc din România, care vor să devină membri!

(GECO) 24 - martie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Ce troc! Dai mită 1

Da, dar eu şi sămtămânalul pamfletistic Impact-est nu avem voie ...

Fără portbagaj şi

Poliţiştilor locali, mai ales celor de la rutieră, care câştigă ...

Ciorici a picat la p

În sfârşit a venit vremea ca tizul meu întru nume ...