logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu acidul pe chelea dracilor abonaţi să sugă cu conducta banul contribuabilor cuminţi şi supuşi ca nişte boi blânzi, biciuiţi şi cu răni în genunchi. Apropo, v-aţi oglindit vreodată în ochii mari şi clari ai unui BOU? Şi de data asta boii suntem tot noi căci politrucii ne muiesc cu tot felul de scorneli şi găselniţe menite să le facă rostul de joburi şi CV-uri odraslelor, gagicilor, neamurilor. Iacătă: auzit-aţi voi de Centrul Naţional de Învăţământ Turistic (CNÎT)? Clar, inculţi ca şi mine! Păi această gogoaşă cu statut naţional funcţionează şi este bugetată din anul de greaţă 2012. Dar tot nu are cei şapte ani de acasă, care de fapt sunt opt şi intră spre nouă!
Această căpuşă a fost creată cu scopul de a şcolariza-califica populime pentru turismul de stat, care este pauper şi mizerabil de la munte până la mare, fie balnearo-termal, fie pe zăpadă, încât, vorba lui Doru-Octavian Dumitru, hotelurile au început să fure prosoape de la clienţii! Aşadar, în opt ani, această structură a făcut nişte cursuri pentru 30 de bucătari (în 2018 şi 2019) şi pentru 17 cofetari, în anul 2019. Între 2012 şi 2017, adică timp de şase ani, atârnaţii de aici, toţi cu funcţii de conducere şi administrative, au produs ZERO şcolarizaţi! Vă daţi seama? Ei au realizat doar cele trei cursuri amintite, în timp ce ministerul de resort a tot pompat bani aici. Şi, iată, salariul mediu lunar în 2013, la începutul facerii Centrului Naţional de Învăţământ Turistic, a fost de 8.568 de lei noi. În anul 2019 salariul mediu a ajuns aici de 19.446 de lei. Iar bugetul, aproape exclusiv pentru cei 20 de salariaţi la stat şi atât, a fost de 4.667.110 lei. Deci pentru cheltuieli de personal.
Aşteptăm ca miniştrii Turismului şi Finanţelor să desfiinţeze această jmekerie de tăiat frunze la câini, iar pentru lipsa de activitate, prin Justiţie, să li se ia lefurile nesimţite, chiar şi retroactiv, căci ei au sfidat şi fişa postului şi pe cea a prostului de contribuabil.

Gelu CIORICI 22 - ianuarie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF