logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

Familia Alin şi Paula Stafie este una norocoasă şi cu linişte şi stabilitatea financiară dată de funcţiile deţinute. Ea este inspector şef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi, el fiind şef serviciu în cadrul Agenţiei Judeţene a Finanţelor Publice Galaţi. Conform ultimei declaraţii de avere dată în 2017 pentru anul fiscal 2016, pentru influentele funcţii ei au salarii anuale nete de 49.621 de lei, respectiv 69.904 lei. După cum se poate vedea în imaginea care însoţeşte textul, cei doi au decis să anexeze în favoarea lor terenul şi spaţiul verde din faţa blocului la care locuiesc, împrejmuindu-l cu gard din şipcă metalică. Apartamentul cu care s-au extins pe domeniul public este situat la intersecţia străzilor Călugăreni cu Podul Înalt din cartierul I.C. Frimu. Desigur că au practicat un gol în peretele de rezistenţă al blocului, pentru a-şi monta uşă şi acces din curtea pe care au împrejmuit-o la fel de abuziv. Nu contează pentru cei de la Poliţia Locală că au slăbit structura de rezistenţă a blocului şi că au anexat o halcă din domeniul public. Mai mult, autoturismul Audi A3 este parcat în faţa casei extinse, tot pe spaţiul verde. Ei mai declară că au acordat împrumuturi personale în valoare de 40.000 de lei lui Costică Albu, iar lui Virgil – Eugen Stamboală i-au împrumutat 35.000 de lei. Desigur, nu specifică pentru ce perioadă au fost acordate împrumuturile.
Despre apartamentul pe care l-au extins spun că are doar 72 mp şi este cumpărat în anul 2004.
Dar cel mai bine stau cei doi bugetofagi la capitolul moşii-terenuri agricole cumpărate între 2001 şi 2015, suprafaţa totală fiind de 96.300 mp, toate situate în comuna Slobozia Conachi.
Dar pentru arendarea lor declară că au încasat doar 4.422 de lei.
Aşteptăm o verificare şi o obligare de punere în legalitate din partea Primăriei pentru anexarea domeniului public şi pentru edificarea construcţiilor.
Căci în cei de la Poliţia Locală, care au printre alte obligaţii şi verificarea disciplinei în construcţii, nu aşteptăm nimic legat de lege şi de legalitate.
Şi o să vedeţi de ce.
Dar staţi că am găsit şi declaraţia de avere a lui Alin Stafie, depusă în 2019. Le-au crescut bine salariile: lui la 85.019 lei, iar ei la 60.930 lei. Şi moştenirea unui apartament de 53 mp.
Iar el declară drept câştig la jocuri de noroc sau din premii suma de 25.519 lei!

Gelu CIORICI 15 - noiembrie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...