logoImpact EST nr. 866 - 12.04.2021

Postul de director al Administraţiei Pieţelor Agroalimentare (APA) Galaţi este excelent de bine bugetat prin tarabagii şi prin bani publici. Deocamdată, chit că cimitirele sunt pline de oameni de neînlocuit, primarul şi conducerea pesede nu au găsit omul potrivit pentru mănuşa de director general al APA. S-a zvonit că se antrenează de zor Florin Pâslaru, un om recent fracturat, la propriu. Dar a negat, motivându-mi cât de important este rolul lui în culisele Parlamentului.
Miza este una uriaşă, căci nu leafa de peste 133 de mii de lei net, pe an, şi alte 50.000 lei, tot net şi tot pe an, proveniţi din contractul de management, ci altele sunt adevăratele beneficii. Căci aprovizionarea, cu neam cu tot, cu şefime de partid şi de instituţii, cu produse agro-alimentare, este asigurată. Şi, aici, mai şi curg râuri subterane de bani. Chiar, cum de nu voieşte acest post preşedintele, municipalii pesede, pănceanul Florin Popa, că doar este economist la bază?

(GECO) 19 - martie - 2021

One Response so far.

  1. Georgeta spune:

    La placinte inainte, daca sunt bani multi cum sa nu se bata pe astfel de post. Dar se vede ca in piata asta nu s-a mai facut nimic in ultimii ani, parca se duce de ripa intentionat.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Pelicanii de la AJVP

Un grup de membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi ...

SIDEX-Liberty Galaţ

Din nou presa internaţională alocă prima pagină combinatului Liberty Galaţi. ...

Terenul ELNAV nu put

Aflăm că terenul de circa 11,4 hectare (nu nouă hectare) ...