logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Cine o fi proprietarul acestei clădiri?
Fosta plimbă tava de pe strada Traian colţ cu strada Vultur
Aşa arăta în 2008


Aşa arăta în 2013


Aşa arăta în 2015


Aşa arăta în 2018

Leo IANCULESCU 21 - iunie - 2018

3 Responses so far.

 1. Filimon spune:

  Această clădire a fost a ICSAP-ului, actual Regal, construcţia a fost cumpărată cum mulţi ani în urmă dar nu ştiu de cine. Problema este alta: cum a fost posibil ca această clădire să stea în ruină atîţia ani? Primăria ce a făcut? Ştiam că este o lege privind faţadele clădirilor, plus pericolul reprezentat de o eventuală prăbuşire a clădirii. Sigur proprietarul este un baştan.

 2. Fost angajat IJPIPS spune:

  Într-adevăr clădirea asta este a unui fost baştan. Mai bine zis clădirea aparţine unei societăţi la care Chelu Cătălin a intrat în posesia acţiunilor cel făcea acţionar majoritar. Este vorba de fostul IJPIPS Galaţi, actual Prodprest, firmă ce a căzut victimă escrocheriilor lui Chelu. Istoria achiziţiei este o exemplificare a modului mafiot în care Chelu a acţionat în majoritatea societăţilor din Galaţi în care s-a implicat cu gealaţii lui.
  Cum s-a privatizat această societate de către FPS poate constitui un exemplu de acţiune a mafiei prin care mafioţii au pus mîna pe fabrici şi uzine prin matrapalzâcuri ce depăşesc orice imaginaţie. Totuşi nu înţeleg cum de primăria nu a acţionat în privinţa acestei clădiri care arată în 2013 ca în 2000, aceasta fiind abandonată încă de prin 1992.

 3. Hodazsi spune:

  Primăria nu s-a implicat în ce priveşte această ruină dintr-un motiv simplu. Omul lui Chelu implicat în primărie a fost Sergiu Oancea, acesta înfiinţînd multe societăţi cu bani de la Cătălin Chelu, avînd un birou de avocatură cu contract cu primăria Galaţi ani buni. Acest Sergiu Oancea a fost pus de Chelu ca administrator la Prodprest SA Galaţi prin 2003, în perioada aceea societatea intrînd în posesia lui Chelu prin interpusul Iscu Ion, care a cumpărat de la APAPS un pachet de vreo 75% din capitalul social. Ulterior acest Iscu a majorat capitalul social cu aport în natură ,,pe hîrtie”, cu niste containere, vreo două utilaje de fabricare a painii şi această clădire, mai bine zis ruină. La vremea respectivă ştiam mai multe dar din ce imi amintesc această clădire a fost cumpărată de acest Iscu de la o firmă în care tot el era acţionar cu un alt om de a lui Chelu. Acest personaj era cam amărăştean, fiind paravanul lui Chelu, cred că are peste 80 ani dacă o mai fi trăind. Din ce ştiam l-a băgat Chelu pe acest individ într-o groază de societăţi în postură de papagal ca pe mulţi alţii. Sunt persoane multe care cunosc amănunte, intrînd în conflict cu Chelu şi cu unul Constantinescu în acea perioadă. Jaf s-a făcut la Prodprest de Chelu şi oamenii lui într-o avere greu de stabilit.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...