logoImpact EST nr. 840 - 27.09.2020

Odată cu detaşarea judecătoarei dr. Octavia Spineanu-Matei la Tribunalul Uniunii Europene, pentru o perioadă de trei ani, Plenul CSM a aprobat eliberarea acestuia din funcţia de director al Institutului Naţional al Magistraturii (INM), postul vacantat fiind scos la concurs.
Conform CSM, în competiţie s-au înscris, în termenul legal, judecător Horaţius Dumbravă, formator în cadrul INM, pe disciplina „Etică şi deontologie profesională”, judecătoarea Cristina Rotaru de la Secţia penală a ÎCCJ şi Elisabeta Roşu de la CAp Bucureşti, judecător care s-a şi retras din competiţie.
În urma interviurilor susţinute, marţi 28.02.2017, Plenul CSM a decis că omul potrivit pentru temuta funcţie supremă din şi mai temutul INM mai ales pentru candidaţii care se tot înscriu anual la examenul de admitere (printre cei fără noroc se numără şi una dintre fiicele lui Gh. Ivan, fost şef al DNA-ST Galaţi), este judecătoarea Cristina Rotaru Radiu. În acest fel, Horaţius Dumbravă şi-a luat o palmă cu piciorul!
Mandatul directorului INM este de trei ani, cu posibilitatea reînvestirii.
Tot în acelaşi comunicat se mai arată că Plenul CSM a hotărât delegarea judecătoarei Ana-Cristina Lăbuş în funcţia director adjunct al INM şi responsabil cu formarea continuă.

(Lector) 3 - martie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fruntaşi în între

Dragi colegi, am vrut să dăm un semnal tuturor oamenilor ...

Buruiană Dorin se v

Unul din candidaţii la postul de primar al comunei Rediu ...

Familia liberală Ci

Audiată ca martor de DNA, Ciocan Elena se vrea primar, ...