logoImpact EST nr. 886 - 18.09.2021

Acum câteva zile, procurorii DNA Militar, structură centrală a Armatei care anchetează faptele de corupţie din tot ce ţine de structurile militare, a descins în forţă la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Aristide Serfioti” Galaţi. Sunt vizate presupuse fapte de corupţie privind angajările de personal medical şi a legislaţiei. Iniţial, procurorii anticorupţie din Armată au avut în intenţie să facă cele aproape o sută de audieri aici, la Galaţi. Dar, luni s-au răzgândit şi au decis să-i audieze pe aceşti salariaţi la sediul din Bucureşti al acestei structuri militare de anchetă. Tehnica e una psihologică, întrucât procurorii militari mizează şi pe acest factor, căci timp de patru ore făcute pe drum, celor o sută de persoane li se vor aşeza gândurile, creierii, oasele, frământările şi spaimele, aşa că audierile pe un teren străin, dat de greutatea că „băi, ne cheamă drakului la Bucureşti”, sunt toate argumente în favoarea anchetatorilor. Boardul director format din comandant col. medic dr. Adrian Boicu, din locţiitor lt. col. medic dr. Constantin Vlase, director medical, şi directorul financiar contabil, ec. Valentin Antohi, nu mai au de câteva zile un somn lin.
Vom reveni cu detalii.

(GECO) 7 - decembrie - 2018

2 Responses so far.

  1. Ionescu A. spune:

    Foarte bine, sa fie facut controale, ca e mare coruptie in tara asta. Concursuri aranjate cu pile si bani… Multi incompetenti ajung sa te trateze, iar adevaratii profesionisti care nu au pile, rămân pe dinafara.

  2. Elena C. spune:

    Bine le face DNA, sa ii mai scuture putin, sa ii controleze, pentru ca toate angajarile pentru medici si asistente se fac cu pile si bani. Oamenii buni profesional nu pot pătrunde in acest hatis al coruptiei. Sunt angajati oameni slab pregstiti, fara experiență , fac experiment pe bietii bolnavi. Dacă ca gresesc ceva, se apara unul pe altul si se anunta pe facebook… Regretabil… Iau o groaza de bani pe garzi si habar nu au de meserie, pentru ca sunt angajati pe bani, nu cu concurs real, corect si transparent.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Aceşti habarnişti

Indivizii aceştia, care, cică, sunt ai noştri şi care hotărăsc,în ...

Gala premiilor PIMM

Mereu reuşeşte Marian Filimon, acum pentru a 20-a oară, să ...

Cică se vrea veceu

Aflăm că în laboratoarele Primăriei Galaţi s-a pus la copt ...