logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

Un cititor calificat al săptămânalului pamfletistic Impact-est ne-a remis un document prin care Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi îl anunţă că îi sunt „supravegheate tehnic” convorbirile telefonice.
Grav ni se pare că această măsură nu a fost solicitată unui judecător care şi poate dispune supravegherea tehnică a unei persoane şi, mai ales PERIOADA acestei măsuri. Adică de la data de, până la data de, timp de trei, şase, nouă luni etc, dar nu aşa, generic.
O să vă cităm adresa, evitând numărul dosarului penal şi numele persoanei, cu precizarea că măsura a fost dispusă de către prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Galaţi, Cristina-Emanuela Mărgărit, într-un dosar penal datând din anii 2014-2015…
„În temeiul art. 145 alin. 5 din Codul de procedură penală, vă comunicăm faptul că a luat faţă de dumneavoastră măsura supravegherii tehnice constând în interceptarea comunicaţiilor telefonice în cauza cu numărul de mai sus. Menţionăm faptul că, (oare de ce această virgulă inutilă? – n.a.) puteţi formula cerere de ascultare a convorbirilor telefonice în termen de cel mult 20 de zile de la data prezentei comunicări. Cu stimă, Prim Procuror”
Aşadar, cât vrea republicuţa procurorilor! Ca să se mai râdă şi ei la serviciu, printre plictisul integramelor! Şi ce mişto, poţi să asculţi ce ai vorbit, dacă erai beat sau dacă ai memoria imediată scurtă! E ca-n schizofrenie: afli mereu lucruri noi! Cu voia lor, doar despre convorbirile tale telefonice cu nevasta, cu amantele, cu, cu, cucu!

(GECO) 17 - mai - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...