logoImpact EST nr. 774 - 22.05.2019

Am primit două reclamaţii privind activitatea S.C. Transurb Galaţi şi cum această societate este în subordinea primăriei, îl rog pe Don Pucheanu să-l atenţioneze sau să-l urechească prieteneşte pe Don Cădinoiu:
1. Luni, 15 aprilie, la ghişeul din Micro 19 – capăt de linie – după ce a stat aproape 2 ore la coadă, un pensionar a fost declarat respins şi nu a primit abonamentul pe motiv că a prezentat cuponul de pensie de pe luna aprilie şi nu cel din martie, cum cere conducerea Transurb.
2. Un angajat cu salariul minim pe economie nu a primit abonamentul redus cu 75% în lunile ianuarie-februarie-martie, conform H.C.L. 74/2018. A mai adăugat în sesizare că el nu se pricepe, dar poate cineva cu mai multă şcoală face o petiţie on-line în urma căreia angajaţii cu salariul minim pe economie să fie despăgubiţi cu suma de 360 lei -contravaloarea a 2 bilete de călătorie pentru cele 90 de zile. Banii pentru despăgubire să nu fie de la BUGETUL LOCAL, ci din salariile primarului, viceprimarilor, consilierilor locali şi directorilor Transurb.
P.S. Don Primar, mai e puţin până la alegeri şi te lauzi că nu ai contracandidat. Aşa o fi?

Bobi 19 - aprilie - 2019

Lasa un raspuns


Directorul Regionale

Surse din sistemul vamal al Direcţiei Regionale Vamale Galaţi, cu ...

Cele 22 de hectare c

Este clar ca vaca faptul că Galaţiul a fost lăsat ...

Iată cum dispune un

Un cititor calificat al săptămânalului pamfletistic Impact-est ne-a remis un ...