logoImpact EST nr. 899 - 27.01.2022

Au trecut mai mult de patru luni de zile de când patronii Arcada, Spiru Mantu (foto 1) şi Mihai Humă (foto 2) au dispus demolarea, fără autorizaţia de la Primărie, a sediului fostului UNICOM de pe strada Tecuci colţ cu Crizantemelor (foto 3). Cei doi miliardari, care ghebăreau cu roaba după ce au cumpărat SC Construcţii şi Reparaţii Căi Ferate, se pişă pe ele de autorităţi, de oraş, pe locuitorii săi, dar mai ales pe copiii care se joacă zilnic umplând parcul până la refuz, situat fix peste stradă de focarul de infecţie edificat de cei doi patroni ai grupului de firme Arcada.
Agenţia pentru Protecţia Mediului, şefită de madam procurăreasa Carmen Sandu, motiv pentru care a şi fost eternizată de vreo patru mandate în funcţie, stă ca un organ blegit, iar tanti Carmen se mulţumeşte să ciugulească gogoşi din palma celor doi miliardari.
Garda de Mediu este şi ea la fel de inexistentă (ca şi jmekerii de directori din Primărie), iar dacă comisarii ei (sic) ar avea curiozitatea şi obligaţia socio-profesională să vizualizeze focarul de infecţia publică edificat de către Arcada, ar face-o în vârful picioarelor şi cu ochii închişi, să nu-i deranjeze pe jupâni.
Jupâni ce sunt nişte nesimţiţi care refuză să aducă zona la stadiul de protejare a mediului înconjurător, să defrişeze lăstărişul plin de saltele, pături şi culcuşuri ale câinilor şi oamenilor maidanezi, să curăţe zona de moluzul rezultat din demolarea sediului UNICOM şi al acareturilor administrative. Nuuu, ei preferă să sfideze statutul de oraş locuit al Galaţiului şi se pişă pe Primar, pe Presă, pe Poliţia Locală (care doarme HAHUI rău de tot), pe Garda şi pe Agenţia de Protecţia Mediului… De unde atâta tupeu la aceşti ALDE NIMENI CU BANI?
Păi din obedienţa acestor salariaţi-poliţişti, funcţionari din Primărie, inspectori şi comisari – care au poluţii or orgasme nocturne numai la gândul ce ar putea ei număra ori de câte ori sună la patronii Arcada pentru a se scuza că îşi permit să le telefoneze pentru a le aminti că au trecut peste patru luni de zile de când ei răspândesc în Galaţi ce sunt: focare de infecţie şi mizerie! (GECO)

(GECO) 27 - iulie - 2018

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Contract atribuit pe

Primăria municipiului Galați informează că Grădinița nr. 30, din cartierul ...

Proiectul ordinii de

Proiectul ordinii de zi a ședinței Consiliului Local de joi, ...

Luaţi viaţă şi c

Salutare! Vreau să vă spun câteva cuvinte despre un loc din ...

Întrevederea reprez

Întrevederea reprezenţantilor CNIPMMR cu premierul Nicolae-Ionel Ciucă

OUG din 25 ianuarie

OUG din 25 ianuarie 2022 privind plafonarea preţurilor la energie ...