logoImpact EST nr. 708 - 18.12.2017

Anul Nou ne aduce nouă noi scumpiri, să ne învăţăm minte că trăim o viaţă nouă!
Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) estimează continuarea scumpirilor la consumatorii finali de energie electrică şi de gaze naturale, motivând majorarea preţurilor de tranzacţionare angro de pe bursele de mărfuri. Majorarea estimată la energie electrică, de la 1 ianuarie 2018 va fi de …doar 1,5%.
În schimb, la gazele naturale, celor din ANRE le-a fost teamă să avanseze o estimare a preţului, căci pentru perioada de livrare noiembrie 2017-martie 2018 MWh este achiziţionat cu 78 lei, faţă de 64,67 lei/MWh, cât este în prezent facturat consumatorilor. Vă daţi seama ce ar însemna o nouă scumpire de aproape 20%, mai ales că iarna, frigul se pot prelungi şi cu patru luni din ianuarie.

(R.I.) 17 - noiembrie - 2017

One Response so far.

  1. Petrică C. spune:

    Oare cît mai putem suporta cresteri de tarife la energie, gaze si celelalte? Cum sa mai traim cu o pensie amarîta? Cei de sus, din parlament, guvern au salarii uriase si nu conteaza pentru ei cît de mult costa curentul, gazele, mîncarea. Da noi amarastenii cum sa mai traim? Fereasca dumnezeu sa fii bolnav si sa dai bani si pe medicamente.

Lasa un raspuns


MĂRGĂRIT În mand

El declară, în ciuda DLAF, că a împrumutat-o pe maică-sa ...

Panaitescu a intrat

Luni, 4 decembrie 2017, în jurul orelor 11,15 am avut ...

Preşedinta UNJR vre

“Contrar tuturor sloganelor pe care le-au vehiculat unii şi alţii ...

Important

ADMINISTRATIA PIETELOR AGROALIMENTARE SA organizeaza in data de 19.12.2017 ora ...