logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Da, doamnelor şi domnilor, iscusitul Petrică Munteanu, cel care şi-a adjudecat şi Fabrica de Plase Pescăreşti Galaţi, care se poate transforma într-un răsunător succes imobiliar, a fost numit, în doar 12 luni de zile, pentru a patra oară în fruntea Direcţiei Regionale Vamale Galaţi, din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi.
Ambele instituţii se întind pe toată regiunea de sud – est, având în componenţă judeţele Constanţa, Tulcea, Buzău, Vrancea, Brăila şi Galaţi.
Mihai Bucur, care a fost numit şi dat jos tot de atâtea ori, din funcţia de director al DRV Galaţi, a fost trecut la curăţat capu’ la peşte prin clădirea DGRFP Galaţi, unde este şi sediul DRV. Locul ocupat acum de Bucur este cel de director adjunct la Servicii Interne, din cadrul DGRFP, funcţie deţinută înainte de actualul prefect, Gabriel Avrămescu. Asta în timp ce peneleul lui Bucur este la guvernare. Ceea ce se poate traduce că în timp ce Petrică Munteanu a ştiut să fie generos cu preşedintele judeţenei penele, Bucur şi-a securizat cu mult arici conturile!

Gelu CIORICI 11 - septembrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...