logoImpact EST nr. 839 - 24.09.2020
http://impact-est.ro/wp-content/uploads/banner-1200x165.gif

Un petent al săptămânalului pamfletistic print şi online i-a făcut plângere la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ) procuroarei DND-ST Galaţi, Mihaela Agheniţei şi miliţianului judiciarist, Ionel Stan. Acum ei au calitatea de suspecţi în acest dosar, cei doi fiind formaţi la şcoala ticăloşită a lui Gheorghe Ivan, ambii fiind aduşi de el de la Brăila, unde Gheorghe Ivan a funcţionat ca şef de parchet până a fost înfipt, fără Dumnezeu, procuror şef al Structurii Teritoriale pe trei judeţe a DNA. Agheniţei este şi cadru universitar la UDJ Galaţi, ca şi fostul ei şef, care s-a şi visat o vreme chiar decan al acestei facultăţi de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice. Ambii au o structură socio – profesională întinată de scandaluri, dar au suficientă imoralitate în sânge ca să le mai fie şi ruşine să formeze pentru viaţă generaţii întregi de studenţi.
Agheniţei s-a remarcat pentru dragostea mai mult decât mămoasă, arătată arestatului avocat Mihail Boldea, pe care l-a adus la audieri de peste 70 de ori în doar câteva luni, unde îl primea la biroul ei cu icre de Manciuria şi şampanie.
Ivan juisa când vedea pe monitorul din birou pipăirile fierbinţi dintre cei doi, el însuşi fiind cercetat şi achitat pentru că şi-ar fi hărţuit sexual grefiera – şefă a DNA – ST Galaţi, căreia i-a stricat şi familia.
Mama ei de nemernicie românească!

Gelu CIORICI 11 - septembrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moştenirea lăsată

Instalaţia de desprăfuire pentru Furnalele 1 şi 2 a funcţionat ...

Firma olandeză Den

Societatea în cauză este una cu capital integral olandez şi ...

Costel şi generalul

Un gălăţean se revoltă şi-l interpelează pe preşedintele CJG, Costel ...