logoImpact EST nr. 821 - 01.06.2020

Cum în popor se spune că toate curvele i-au calea bisericii, aşa s-a întâmplat şi cu stabilimentul „Steluţa” din Brăila, amplasat pe dig, la intrarea în oraş, dincolo de zona show-room-urilor auto. Din ce era, adică un loc rău famat, ziceau muierile, căci acolo o ardeau bărbaţii cu amantele şi femeile cu amanţii, încât unii, soţ-soţie, riscau să dea fund în fund din camere învecinate! Ei, dar vremea patronaţilor mulţi, mici şi flauşaţi a trecut.
Acum, cei rămaşi în afaceri au propriile locuri pentru astfel de aventuri cu ora.
Aşa că bagabonţeala din „Steluţa” s-a transformat în centru de binefacere, dar tot pe bani, şi nu cu ora, ci cu luna.
Cei care nu se pot îngriji singuri, bolnavii şi bătrânii sunt aduşi aici, unde taxa lunară, pentru casă şi masă, este de 1.500 de lei. Fără medicaţie. Aceasta o are fiecare de la aparţinători, aici aplicându-li-se doar tratamentul. Partea proastă e că, oricât am încercat eu să-mi imaginez, un parc adecvat unei astfel de activităţi sociale, nu există. În schimb, interiorul arată bine, civilizat şi uşor boieresc. Nu ştiu cum e în camere, dar ordine şi curăţenie am văzut pe tot parterul. Şi culmea, am aflat că în Brăila sunt 15 astfel de centre socio-medicale private.
Oare în Galaţi câte or fi, sau o fi vreunul?

(GECO) 1 - iunie - 2018

2 Responses so far.

  1. anonim spune:

    Geaba vorbiţi de rău pe Steluţa, cea care a fost. Era treaba bună cît a fost. Curăţenie, discreţie, fete bune găseai chiar şi la locul faptei. O problemă era că mai dădeai nas în nas cu cine nu trebuie.

  2. Fericitul spune:

    Ah, ce vremuri au fost la Steluţa! Ani buni ne-a oferit clipe de vis. De-aş putea aş da timpul înapoi cu vreo 20 de ani.

Lasa un raspuns


Ecosal râneşte dup

Educaţia se mai poate doar cu ciomagul amenzilor În afară de ...

Din categoria „Ori

Şi ca să nu rămână mai fraieri decât cei care ...

Mingea cu mâner

Linguşitorii se detestă între ei. Se acuză reciproc de servilism. ...

Pâinea noastră, ce

De la Dragoş Frumosu, preşedintele Sindicatelor din Industria Alimentară, ascultare!   Situaţia ...

Anunţ imobiliar

Vând Casă comuna Rediu, sat Plevna, judeţul Galaţi, cu teren ...