logoImpact EST nr. 890 - 25.10.2021

• Cum altfel ar putea fi botezat acest fost fotbalist de excepţie, iar acum, după cum probează, fără tăgadă, un viitor antrenor notabil. După cum se constată, după revenirea în oraşul său de baştină – IAŞI- unde, cu un curaj disperat, a preluat echipa de fotbal POLITEHNICA IAŞI, din lotul căreia rămăseseră doar câţiva jucători, el fiind doar beneficiarul numelui echipei şi a clubului. Niciun om cu cerebelul complet nu s-ar fi înhămat la o astfel de treabă. O dovadă de necontestat a fost la meciul cu Chindia Târgovişte, când pe foaie figurau doar 14 jucători, o parte dintre ei fiind adunaţi în săptămâna premergătoare meciului. Spre surpriza tuturor, POLI a câştigat jocul cu 1-0, de se mira până şi curajosul antrenor Daniel Pancu.
Am văzut la acest meci un jucător de la Iaşi, ONEA, care merită atenţie din partea echipelor cu potenţial financiar.
• Cunoscutul realizator de emisiuni de la B1TV afirmă cu litere mari că ştie deja cine va câştiga campionatul: CFR CLUJ. Degeaba se împăunează Gigi Becali după meciul cu ASTRA, spune Radu Banciu. Şi pentru că a venit vorba despre CFR-ul Clujean, trebuie să amintim că aseară, la o oră târzie, nu a reuşit să treacă de croaţii de la Dinamo Zagreb. Şi de data asta a practicat un fotbal adevărat, dar au fost depăşiţi la loviturile de departajare. La terminarea timpului normal de joc scorul era 2-2.
Ca o observaţie lipsită de răutate, nu este prima oară când, prin intermediul rubricii noastre, că febleţea lui Dan Petrescu, francezul Kevin Boli, face tot posibilul ca echipa adversă să aibă avantaj. Ba produce cu entuziasm penalty-uri, ba face exces de ezitări, de care pot râde şi amatorii. De fapt, toată apărarea CFR-ului, care altă dată era punctul forte al echipei, se pare că este timorată de adversarul nevăzut, COVID 19, uitând de cel de pe teren.
• În continuare vom face câteva scurte comentarii referitoare la celelalte meciuri susţinute de echipele noastre în Europa League.

FCSB – SHIRAK 3-0

Întrucât această echipă SHIRAK, cu nume cvasi necunoscut, cu palmares zero în cupele europene, a avut nefericirea să se înfrunte cu FCSB-ul, nu există comentarii. Un fel de ASTRA fără Alibec şi Budescu.

ORDABASY – FC BOTOŞANI 1-2

Două echipe sărace din punct de vedere financiar, una din spaţiul ex – sovietic, cealaltă din sud-estul europei, ambele suportând cândva povara comunistă. Despre joc, multe nu se pot spune. Meciul a debutat furibund, ca şi arbitrul, care la intervenţia disperată a lui Ofoşu, care merita legal un cartonaş roşu, probabil şi-a adus aminte de frumuseţea mănăstirilor din nordul Moldovei şi de graţia măicuţelor care le populează şi a schimbat culoarea în galben, încercând să recupereze pentru kazahi, ulterior în funcţie de posibilităţi. Nu este un neadevăr că plăieşii au terminat meciul cu o plantă furajeră, cu bulb mare, în chiloţi. Dar nefiind singurii în această poziţie, nu se pune. Deocamdată, spre deosebire de olteni, moldovenii l-au făcut mândru pe Ştefan cel Mare.

LOKOMOTIV TBILISI – U CRAIOVA 2-1

Nu pot să-mi explic de ce puştiul de o înălţime respectabilă, cu nume turcesc (Bairam), nu este folosit din primul minut pentru că, de câte ori îl ia în „considerare” şi pe el, acesta marchează.
Cât priveşte echipa…Oare chiar atât de mult să îi fi stricat direcţia CFR-ul în finala campionatului? Sau poate doar atât pot duce!
Oricum, dezamăgirea, unii îi spun pe nume, ruşine, este fără egal. Şi asta nu numai pentru fanii olteni, ci chiar şi pentru iubitorii de fotbal din România. Când pleci învinsă din competiţiile europene de o echipă, căreia i-au tremurat genunchii încă din startul partidei, iar în ultimul sfert de oră o apucau cârceii (crampele) din 10 în 10m de alergare, ce se mai poate comenta?!

DIP - DIP 4 - septembrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...

Amintiri din Naviga

În frumoşii ani luminoşi din epoca de aur, conducerea superioară ...