logoImpact EST nr. 887 - 26.09.2021

De la o vreme observăm că toată activitatea Parlamentului României este centrată pe ideea salvării unor oameni de la închisoare. Ideea statului de drept, ideea de siguranţă a cetăţeanului, ideea de legalitate, aceeaşi pentru toţi, imaginea României în Europa şi în lume – toate acestea şi încă multe altele au fost jertfite pe altarul libertăţii unor oameni, probabil cu funcţii importante în statul român.
Situaţia e grea, dar eu mă consider fericit.
Bucuraţi-vă români! Bucuraţi-vă că nici una din ţările megieşe n-a cerut jumătate din ţară în schimbul salvării de la puşcărie a celor vizaţi. Am impresia că actualii noştri guvernanţi nu i-ar fi măsurat cu jumătate de centimetru mai puţin.

Ionel Necula – scriitor 21 - iunie - 2018

One Response so far.

  1. Ispas spune:

    Normal ca Parlamentul României să se ocupe de scăparea tuturor din puşcării, dă dovadă de multă mărinimie şi grijă faţă de cetăţenii patriei. Am rezolvat-o cu autostrăzile, economia bubuie din toate încheieturile, lapte şi miere prin spitale, pregătim elevi eminenţi prin toate cătunele, anafabetismul tinde să dispară, ce mai vreţi?
    Vreţi să intre în puşcărie cei ce fac abuzuri, ce fură milioane de euro de la stat? Tupeu mare pe unii! Puşcăriile trebuie să existe pentru hoţi de telefoane, capace roţi, oglinzi auto, un portofel etc. Interesantă ideea şi cu clasarea dosarelor întocmite de procurori care nu le trimit în instanţă într-un an. Excelentă idee! Toate chestiile complicate cu furturi alambicate( numai de la stat că acolo e buba) pa şi pusi. Telefoane furate, poşete, capace roţi, portofele, găinuşe, porcuşor, astea vor fi pe ordinea de zi pentru procurori. Într-un an sigur rezolvă totul. Cam asta vrea actuala guvernare. Puşcărie pentru amărăşteni, huzur pentru adevăraţii infractori. Trăiască gulerele albe!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

16 universităţi di

În total, România este prezentă cu 16 universităţi în topul ...

Întreruperile de en

Ca urmare a sesizărilor venite din partea cetăţenilor, dar şi ...

Incidenţa judeţul

INCIDENTA JUDETUL GALATI 23.09.2021

COMENTARIU Marius Op

PNL-ul i-a deziluzionat, rînd pe rînd, pe mulţi. Personal, mi-am ...