logoImpact EST nr. 890 - 26.10.2021

Nota redacției:

Blocul dedicat rezervei de nomenklaturişti este cel care a bubuit fix joi, 29 octombrie, când ediţia print a Impact-est apărea în chioşcuri.

 

Acum, despre minunata rezervă de cadre de nădejde a PCR.
Blocul Tineretului, str. Republicii
Acest edificiu (construit în 1961) este situat în ombilicul urbei roşii. Iată şi locatarii: Scara 1: Petresc Moţ, fost consilier personal al lui Ceauşescu, pe probleme de nave (???),fost director SIDEX TREDING. Recomandat de la o stână din munţii Apuseni.
Cea mai sănătoasă origine! De la jântiţă şi caş!
Dobre Victoras: reprezintă Galaţiul roşu vopsit în verde.Tatal, activist de seamă, a fost şeful Gospodariei de Partid. Papaşa, fără ruşine.
Scara 2: Pupilele lui Hoiazi, fost activist important care a avut trasată sarcina de a plimba un aspirator de productie sovietică prin încaperile reşedinţei prezidentţiale situată pe strada Primaverii. Baiatul lui era de profesie director şi fata de profesie secretar PCR.
Mocanu Iliuţă: absolvent de Ştefan Gheorghiu, cu tătic preşedinte, când la sindicate, când la meşteşugari.
Scara3: Vicenţiu Grosu: cu tătic socru (bomba Haralambie), vechi activist ilegalist, luptător în slujba clasei muncitoare. Partidul i-a încredinţat asigurarea cetăţenilor cu cea mai proasta bere din Românica. Radnef Gigel (fiu de activist, alungat de CFR-işti din funcţia de şef cabinet a regionalei CFR.
Scara4: Chiupe Mircea, fiul preşedintelui Tribunalului Galaţi, ofiţer superior în SIE şi fost apropiat al tov. Prioteasa. Actualmente, în rezervă-activ în Canada.
Scara 5: Maeculescu Tudorel, nepot de activist ilegalist, fiu de secretar 2 la judeţeană, director al Casei Pionerilor, actualmente pastor la noua biserică Apostolică. Aici propovaduieşte marxism- leninism ştiinţific pe împărtăşanie!
Ionescu Neguţ Mariana: fiica comandantului securităţii poporului din Bereşti, scos din sistem întrucât nu terminase şcoala generală. A lucrat la planificarea economiei judeţului, actualmente fiind succesfull business lady, care a sponsorizat o şcoală din USA ca să joace basketball nepotul securistului.
Teodorescu Mihai: nepot al ministresei Gâdea Suzănica, fost rector al prestigioasei Universitati locale.
Scara 6: Marian Georgescu Violeta, fiica colonelului Georgescu Ioan, adjunct -comandant direcţie securitate pe regiunea Galaţi.
Actualmente, medic şef la medicina muncii şi nevastă de pompier.
Radu Macovei, origine moldovenească sanatoasă, persecutat de regimul de tristă amintire, cu un apartament de 4 camere la scara şase.
Jâşcanu Mihai: cel mai tare revoluţionar universitar din istoria învăţământului superior tehnic. Are meritul deosebit de a-şi fi format progenitura în spiritul pedagogiei universale.
Ultimul de pe aceasta scară, ultimul etaj, ultimul apartament, Vasiliu Viorel, nepot al lui Mihai Vasiliu, secretar 2 al PARTIDULUI MUNCITORESC ROMÂN, adjunct al ceferistului Dej, colonel sau comandor în contrainformaţiile Militare.
Vor urma şi alte blocuri din buricul târgului.

 

ERATA : Chiupe Mircea şi Neguţ, după eliberarea din Securitate, a fost şef birou personal la Combinatul Siderurgic, la scara 2 Bălan, prim secretar PCR la Brăila, dat afară ptru că avea o crescătorie de porci în Balta Brăilei şi alungat din Fabrica de Pâine unde era diretcor. Au mai primitr apartamente aici D. Marian, bărbat activat pompier fără şcoală militară de profil, la intervenţia mămicii care era şef Sector Galaţi la generalul Briceag, comandantul Pompierilor din România, şi Vasiliu Mihai, fost secretar 2 al Comitetului Central al Partidului Muncitoresc Român

Basil BASILEUS 30 - octombrie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DRAGĂ U.E.,

Nu suntem ignoranţi, dragă UE, ci ignoraţi... Prin capitalele tale din ...

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...