logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Ştiam că societatea se îndrepta către dezastru. Probabil că mai exista în mine o urmă de naivitate încat să mă facă să sper ca se mai poate face ceva. Ca omul să-şi revină în fire. De jos în sus. Adică de la omul simplu până la conducători. De câteva zile mă încearcă o mare scârbă realizând că dezastrul e aici, doar că nu-l vedem încă.
Foarte curând o să-l acuzăm pe Ştefan Cel Mare că a fost islamofob, vom acuza biserica ortodoxă că l-a canonizat şi pe nu mai ţin minte care papă că l-a numit atletul lui Hristos. Şi, unii, o să-i caute statuile să le dea jos… grijă la cea ecvestră că-i cam grea.
Pe Ţepes îl acuzăm de homofobie. Lesne de înţeles de ce. Că doar avea o treaba cu… locul pe unde intra ţeapa. Oricum manualele de istorie scriu mai mult despre Andreea Esca… ce ţi-e şi cu democraţia asta.
Eminescu e clar şovin. Dacă nici el …că doar nu degeaba l-a tot atacat scursura de Patapievici.
Pe Ceauşescu l-au rezolvat …de două ori. O dată, la Sărbătoarea Naşterii Domnului din 89. Ce pată! Ce ruşine! A doua oară cu legea care-i interzice cultul (al lui şi al altora) – legea 217/2015.
Şi Antonescu e rezolvat de mult. Că doar nu degeaba a pus umărul la salvarea a zeci de mii… poate sute de mii de „fără de ţară” la vremea aia. Cu ultimii doi nu trebuie să-şi facă griji cei ce vin dinspre vest… să revenim le ce mai avem de dărîmat, denigrat, reinterpretat.
Decebal era de fapt… negru de supărare.
Oare ştie Elon Musk cine a fost Odobleja?? Nu cred că-l interesează. Brîncoveanu ?!!! Şi pe el îl vor lua la puricat. Paulescu? Rezolvat.
Nu ştiu dacă mă credeţi… deşi vă e clar – sunt sarcastic, dar mă doare să scriu în nota asta despre aceşti mari români. Dar asta vor face… uitaţi-vă ce vine din vest. Ultima de azi e că Beethoven a fost de culoare… Cine i-o mai înţelege?!!! Cartoon Network va prelua sigla lgbt… măi oameni buni??? Voi realizaţi că ăştia au confiscat curcubeul???!! Noaptea minţii!
O ştire de ieri ne informează că un nene cere ca toate reprezentările lui Isus ca fiind alb să dispară. Voi vă daţi seama unde s-a ajuns?? Şi cine ştie ce mai urmează….
Cine vor fi noii eroi? Eugen Ţurcanu!! Nu ştiţi cine a fost Ţurcanu? L-au făcut personaj de film…
O să-i preaslăvim faptele de vitejie în ale libertinajului lui Carol al II-lea? Şi partidele de poker cu Malaxa şi cu Auschnitt. Marele rege Mihai… care a semnat Declaraţia de la Budapesta din 1989. Ăştia au construit ce au construit cu aur dacic. Că au venit destul de pârliţi… iar pe ultimul neamţ o să-l glorificăm că nu va promulga legea identităţii de gen.
Sper să vă întoarceţi faţa de la vest şi să v-o îndreptaţi înspre în sus. Şi să vă căiţi!
DUMNEZEU SA NE AJUTE! Că e groasă rău!

Lucian Cernat 3 - iulie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...