logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021

În cadrul „Galei Profesorului Bologna”, ajunsă la a XII-a ediţie, studenţii Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi au selectat patru cadre didactice universitare pentru categoria „profi tari”. Ei sunt Felicia Dima, Marius Popescu, Geroge-Cristina Schin şi Marta-Antonela Mardar.
Notarul George – Cristian Schin, care este conferenţiar doctor la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, a făcut următoarea declaraţie după această nominalizare: „Această recunoaştere din partea studenţilor mă onorează, dar în acelaşi timp mă obligă pe viitor să mă implic şi mai mult în activităţile lor şi să răspund nevoilor morale şi etice ale acestora. Le mulţumesc pentru aprecieri şi îi asigur de tot respectul meu”.
Aţi observat, celebrul notar strecoară în scurtul său speech sintagma „să răspund nevoilor morale şi etice”, ceea ce nu pot face, de pildă, înţepeniţii într-un mediu în care nu au ce căuta, statura lor socio-profesională nerecomandându-i ca fiind exemple de urmat. Şi mă refer la ex-procurorii DNA-ST Galaţi, Mihaela Agheniţei şi Marian Ivan, ambii fugiţi pe uşa din dos a instituţiei pe care au dus-o în derizoriu ca menire.
Mai mult, Ivan nu are nici un fel de limite când este vorba de fineţuri ca „respect”, „bun simţ”, „educaţie”, „morală”…
El nu numai că amuşinează funcţia de decan al Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, ci visează un salt ca al broaştei în beton: să se lipească pe lângă viitorul rector, Puiu-Lucian Georgescu, sperând în străfundurile sufletului său de OM MIC să-şi pună cizma pe una din funcţiile de prorector.
Atenţie, voi, cei cu drept de vot, la viitoarele alegeri în UDJ !

(GECO) 17 - mai - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF