logoImpact EST nr. 855 - 24.01.2021

Viaţa trece abia atingând cu vârful şubred al gândurilor tale aerul zbuciumat şi mult frământat în pântecele minţii şi al zilei de mâine. Te gândeşti încet şi calm şi realizezi târziu că veşnicia îşi pune amprenta peste tine doar dacă meriţi, doar dacă ești în schimbare, în avânt spre înaltele culmi pentru care ai fost creat.

Veşnicia nu își pune amprenta pe oameni plictisiţi de viaţă, răi, aspri, cruzi, morocănoşi, treziţi cu faţa la cearşaf, având în adâncurile inimii un duh al unei dreptăţi în a cărui vene curge doldora îndreptăţirea de sine în frunte cu mândria. Veşnicia nu îşi pune amprenta şi nici măcar nu voieşte a se face văzută în ochii unor oameni care nu iubesc iubirea şi omul simplu şi frumos de la haine până la suflet.

Cum poți spune că ai o lucrare lăuntrică cu tine însuţi şi că eşti stabil în gândire, în fapte şi în mentalitate, dacă  astăzi pozezi în persoana unui om moral, iar mâine îţi sticlesc ochişorii după nedreptăţi? Unde sunt urmele stabilităţii? Stabilitate înseamnă să îţi cunoşti menirea, valoarea şi păcatele. Să fii conştient de toate trei. Una este când ai din când în când căderi, şi cu totul altceva te poţi numi când eşti schimbător ca visul unei nopţi de vară. Omule drag, luptă pentru sufletul tău că să poţi merita veşnicia unei clipe de bucurie şi râzând în soare să simţi că viaţa poate fi frumoasă oricând, dar nu oricum!
Putem divorţa personal şi profesional, însă nu putem divorţa de viaţă!

Gabriela Filimon 10 - iunie - 2016

2 Responses so far.

  1. stanciu anton spune:

    continui sa iubesc Impactul ca fiind ziarul meu de suflet si de inima! am inceract sa mai iau legatura cu fostii prieteni dar nu s-a putut! cele cateva texte trimise pe adresa directorului Gelu Ciorici ori nu i-au parvenit ori nu i-au placut! Maritam totusi un raspuns macar la telefon!
    Oricum eu il citesc cu aceeaqsi frecventa, incapatanare si dragoste.Nu putem
    divorta de viata, intr-adevar: eu nici de Impact!

  2. stanciu anton spune:

    maica Romanie, te-ai iubit cu toti/ si-ai adus pe lume un popor de hoti/ negri, albi sau galbeni ca la iarmaroc/ i-ai hranit cu sange si le-ai dat noroc/ unii mai destoinici au facut avere/ altii au dat banul si-au luat putere/ altii cu trombonul si cu muzicuta au vanat femeia si-au ramas cu puta!/ numa el, saracul fara niciun rost te-a iubit pe tine si-a ramas un prost! Daca asta nu-i pamflet atunci ce-i?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...