logoImpact EST nr. 880 - 31.07.2021

Nu ştiu ce faceţi dar rezolvaţi cu lipsa asta de reactivi pentru testarea eficientă Covid. Aruncă vina unii pe alţii, ba pe furnizori, ba pe decontarea nereglementată, ba pe o aprovizionare cu prea multă delăsare. Nu ştiu care-i adevărul dar în timpul ăsta molima se întinde. Să aştepţi în spital răspunsul la o testare mai mult de 48 de ore, deja este o crimă epidemiologică. Când ai atâţia bolnavi descoperiţi pozitivi şi să nu testezi în masă şi periodic personalul medical, iar este o bătaie de joc. În ritmul ăsta o să rămâneţi fără personal medical apt să facă gărzi.
Anunţ deja postacii care sunt sceptici la informaţiile noastre, să nu se amestece în discuţie, riscă să mă deranjeze să-i trimit la origini. Vin de la patul bolnavului din sistem şi ştiu ce spun, conspiraţioniştii să se ducă să se îmbete şi să ne lase pe noi ăştia expuşii să ne plângem amarul.
Pentru anumite persoane total inovatoare în protecţia epidemiologică, am un mesaj. Nu vă mai deranjaţi să căutaţi spaţii tampon, în curând tot spitalul va fi …tamponat, la cum merge testarea şi depistarea rapidă a pozitivilor… adică nu merge deloc.

Paul Ichim 17 - iulie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...