logoImpact EST nr. 889 - 20.10.2021

Nu, măi oameni! Nu vă îngrijoraţi de noul coronavirus. Nu, nu este virus ”ucigaş”! El te omoară doar uneori. Şi nu atât de încet precum HIV sau cancer, ci repede. Cine a avut pneumonii urâte (eu am avut una în copilărie şi două săptămâni am zăcut în spital cu perfuzii şi antibiotice) ştie cum e cu bolile la plămâni şi cât de urât e să respiri greu.
Glumesc, desigur. Îngrijoraţi-vă dracului ca restul lumii şi încetaţi cu mişunatul la concerte, prin cluburi, mall-uri şi supermarketuri! Că toate sunt arhi-pline… doar nu v-o speria pe voi un mic virusel, că sunteţi curajoşi: înjuraţi la Dragnea, staţi acasă la referendum şi vă luptaţi cu jandarmii prin pieţe. Nu vă mai lăsaţi părinţii/bunicii să mişune prin autobuze şi metrouri ori prin magazine aglomerate, faceţi-le voi cumpărăturile… măcar atât merită după ce s-au chinuit să vă crească! Cancerul nu este contagios, iar HIV se ia ştiţi voi cum. Virusul ăsta se transmite doar dacă mişuni ca un idiot prin locuri aglomerate ori te plimbi cu diverşi ”diasporezi” sau ”călători” din străinătate… că singur, acilea pe cocioc, nu se naşte. Şi nu te omoară frecvent în procente, dar se răspândeşte rapid şi prin procente muriţi mulţi.
Da, ştiu, cică să nu creăm panică, să fie haştagul liniştit la creieraş. Terminaţi cu acest cretinism: nu psihicul nostru trebuie să fie grija autorităţilor acum, când în lume se moare pe capete, ci fizicul! Stresaţi-vă, urlaţi în pungă de tristeţe, dar staţi cât mai izolaţi până trece perioada propice răspândirii! Capisci? (ca să folosesc o limbă adecvată ??)
PS – v-am zis într-un mesaj anterior că nu au cum să fie atât de puţini pozitivi în România? V-am zis. Testăm prea puţini. Şi au crescut. Nu vor fi puţini, deci staţi acasă acum, nu la referendumuri unde trebuia să salvaţi ţara de desfrâu şi scelerare… că uite ce ne dă Doamne-Doamne dacă facem ce facem.

Dr. ing. Ingrid MOCANU 13 - martie - 2020

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg