logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Referitor la pandemia generată de coronavirus, prof. univ. dr. Dumitru Constantin – Dulcan spune că, dincolo de mijloacele recomandate de către medici, trebuie „să ne creştem capacitatea de apărare a organismului, adică imunitatea, pentru a deveni invulnerabili la acţiunea virusului”. Iată ce a declarat acesta pentru Centrul Metropolitan de Educaţie şi Cultură “Ioan I. Dalles”, potrivit A.M. Press: „Sunt rugat să îmi exprim o opinie despre pandemia cu Cornavirus. În prezent, circulă în media o mulţime de păreri contradictorii care, in opinia mea, sunt mai degrabă expresii ale fricii, ale panicii care s-au extins în lumea întreagă.
Avem cu toţii certitudinea uneia dintre cele mai dure experienţe pe care o trăieşte omenirea, echivalentă cu psihoza unui război mondial.
Relativ la cele două ipoteze asupra originii acestui virus – naturală sau umană – nu avem suficiente argumente nici de o parte, nici de alta. Important este acum să ştim ce trebuie să facem ca să ne salvăm!
Indiferent de originea sa, ştim că virusul este o entitate biologică, dotată cu o inteligenţă proprie, care pare să fie în competiţie cu cea umană. Pentru moment constatăm că inteligenţa virusului se află în avantaj, neputând însă să fie învinsă.
Rămâne un singur lucru de făcut dincolo de mijloacele recomandate de către medici: să ne creştem capacitatea de apărare a organismului, adică imunitatea, pentru a deveni invulnerabili la acţiunea virusului.
Tradus din termeni de fizică, înseamnă să ne creştem vibraţia la un nivel mai inalt decât cel al virusului.
Ştim acum, graţie studiilor de laborator, că tot ceea ce gândim are o acţiune pozitivă sau nocivă asupra organismului, asupra mediului ambiant şi cosmic, în funcţie de vibraţia proprie.
Vibraţiile joase emise de gândurile si acţiunile noastre ne-au scăzut imunitatea şi ne-au făcut vulnerabili faţa de o mulţime de agenţi patogeni, aducându-ne unde suntem!
Cum trebuie să gândim ca să ne creştem imunitatea?
Este necesar ca, mai întâi, să ne învingem frica. Vibraţia sa ne situează sub cea a virusului.
Este obligatoriu necesar să ne controlăm tot ceea ce gândim şi simţim! Energia fricii să o transformăm într-una pozitivă, schimbând pur şi simplu sentimentul de frică cu un altul de coloratură pozitivă: o amintire plăcută, trăită în trecut sau proiectată în viitor, o rugăciune, o meditaţie, o muzică preferată, o lectură plăcută.
Sentimentul de bucurie, cel de bună dispoziţie, de recunoştinţă şi de mulţumire pentru că încă existăm au o chimie favorabilă sănătăţii.
În nicio clipă să nu rămânem acum descoperiţi, copleşiti de tristeţe, de frică, de slăbăciune în faţa spectacolului funest la care asistăm.
Chiar izolaţi la domiciliu, putem să facem mişcare având la dispoziţie o literatură bogată în acest sens.
Nu trebuie neglijată, de asemenea, igiena personală. Să nu uităm! Corpul nostru fizic este templul spiritului şi mintea sănătoasă nu poate fi decât într-un corp sănătos.
Întrebat de discipolii săi cum a vindecat un tânăr cu epilepsie, Iisus le-a răspuns: prin credinţă, rugăciune şi post. În ciuda celor care pot fi sceptici la aceste sfaturi avem în clipa de faţă argumente ştiinţifice ferme, cu experienţe realizate de către oameni de ştiinţă. Aş cita ca exemple doar studiile efectuate la Universitatea Harvard şi Institutul Inimii din California.
Este timpul să înţelegem că am ajuns aici numai prin aroganţa cu care am dorit să ne dominăm semenii, să-i denigrăm şi să-i anihilăm.
Suntem în al 12-lea ceas. Dacă nu învăţăm nimic din această experienţă, al 13-lea ceas ne-ar putea fi fatal.
Dumnezeu să ne ajute!”

(R.I.) 7 - august - 2020

One Response so far.

  1. Victor spune:

    O fi ceva cu virusul ăsta dar pentru unii a fost mană cerească, au făcut sume fabuloase din asta.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...