logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

Un vice de la faizăr declară senin că ceea ce au reuşit să facă în Israel este un mega-laborator de testare pe oameni a unui ser experimental de unde să extragă concluziile necesare pentru a convinge publicul mai numeros şi mai reticent din SUA (şi UE, dar asta nu a mai fost precizată). Jurnaliştii de la tv Canal 12 Israel au rămas cu întrebările mirate, căci nu s-a întâmplat nimic de la dezvăluire, deşi a trecut mai mult de o săptămână de la declaraţie. Dimpotrivă, după ce s-a văzut că nici doza trei nu are efectul scontat, acum se trece la doza 4.
Ministrul sănătăţii, tot din Israel, neştiind că e înregistrat, a scăpat porumbelul, spunând că paşaportul sanitar nu are nicio legătură cu prevenţia răspândirii agentului patogen, ci cu forţarea indirectă la vakseenare a celor care sunt încă reticenţi faţă de minunea de ser experimental (care, iată, nu mai serveşte la nimic, nici contra valului patru, nici contra variantei mu).
Ca şi masca, distanţarea socială şi carantina, şi paşaportul sanitar este DOAR despre logistică, bani furaţi prin contracte cu dedicaţie şi încredinţare directă, geopolitică, secretomanie, furt al datelor cu caracter personal şi totalitarism sanitar, dar nu şi despre sănătatea publică.
Nici la nivel individual, nici la nivel colectiv.
Nici la nivel de vindecare, nici la nivel de prevenţie.
Dacă ar fi fost despre sănătate, nu ar fi existat atâtea decese şi suferinţe colaterale, cauzate de boli netratate şi de omisiunea unor intervenţii şi proceduri pe motiv de concentrare pe “lupta” contra plandemiei.
Nici decese şi suferinţe colaterale cauzate de evitarea/interzicerea medicamentelor şi procedurilor care erau prea ieftine ca să fie administrate şi care nu erau vakseenul minune.
Nici distrugerea economică, psihologică şi etico-juridică a lumii democratice pe baza unei farse medicale şi ştiinţifice ridicată la rang de criză globală.
Nici demenţi mesianici care vor să recreeze transhumanist omul originar, creaţia ultimă a lui Dumnezeu, pe ruinele civilizaţiei bazate pe sacru, valori şi solidaritate emoţională între generaţii.
Pe vremea când trebuia să fim combătuţi ca deviaţionişti, negaţionişti, conspiraţionişti sau terorişti ni se arunca în faţă acest argument – cum credeţi că Israel, statul cu cea mai mare grijă faţă de naţiunea sa, cu cei mai pricepuţi negociatori politico-diplomatici şi cu cele mai eficiente servicii secrete s-ar fi putut înşela, punându-şi poporul la dispoziţia unui experiment medical de tipul celor care au fost condamnate la procesul de la Nuremberg?
Iată că s-a putut înşela.
Credeţi că proştii, impostorii şi beţivii care ne conduc pe noi nu ar fi putut să se (ne) înşele?

PS Azi, la 18,30, la Crowne Plaza, se lansează volumul “Trecerea la prostocraţie”, coordonat de dl. Cornel Nistorescu. Am avut şi eu o modestă contribuţie la volum, motiv pentru care voi fi prezent la lansare. Se va emite şi o declaraţie comună în care cerem revenirea la normalitate, adevăr şi democraţie.

Gheorghe Piperea 16 - septembrie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF