logoImpact EST nr. 893 - 02.12.2021

Mici consideraţiuni existenţiale pentru viaţa şi (mai puţin) activitatea românilor

– CIPRIAN SERGIU TELEMAN – Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării


În prezent este preşedinte al PLUS ILFOV, consilier în acest judeţ, şi câştigă bani din cursuri de coaching, mentoring şi inteligenţă emoţională pentru companii. Este asociat în trei firme, de la care anul trecut a câştigat aproape 270.000 de lei. Are studii de geologie. În afară de studii şi de tot felul de funcţii şi funcţioare (numai domnia sa ştie cum le-a obţinut) şi de o avere aproape minoră (de care Dragnea s-ar prăpădi de râs), mare lucru nu se poate spune despre domnul ministru TELEMAN.

– BOGDAN GHEORGIU – Ministrul Culturii


Din CV-ul domnului ministru reiese că a urmat cursurile Universităţii Ecologice Bucureşti, Facultatea de Arte-Actoria, iar licenţa a susţinut- o la Universitatea de Arte GEORGE ENESCU din Iaşi, Facultatea de actorie.
Realizator de emisiuni radio şi televiziune. A avut un rol important în existenţa staţiei locale de televiziune OTV Suceava. CV-ul este completat cu tot felul de nimicuri locale. Altminteri, nu s-a făcut remarcat cu nimic. Şi ne mai plângem că stăm prost în acest domeniu, când, după cum se ştie, un popor este definit pentru cultura sa. Duşmanul numărul unu al politicienilor.

– CAROL – EDUARD NOVAK – Ministrul Tineretului şi Sportului


Ciclist paraolimpic rutier şi de pistă, de etnie maghiară din România. A câştigat prima medalie pentru România la Jocurile Paralimpice, dar şi prima medalie de aur de la Londra. Are piciorul drept amputat din cauza unui accident rutier. Din 2013 este preşedintele Federaţiei Române de Ciclism.

– ATTILA ZOLTAN CSEKE (UDMR) – Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei


Din data de 28 decembrie a preluat conducerea celui „mai rentabil” minister, adică MDLPA. Ca priorităţi, CSEKE a menţionat că descentralizarea, recuperarea decalajelor de dezvoltare între regiuni, judeţe şi în interiorul acestora, construcţia de noi creşe pentru copii. Noul ministru a precizat încă din capul locului: „Avem nevoie de o execuţie bugetară adecvată pentru a nu bloca buna funcţionare a autorităţilor publice locale şi judeţene.”, etc. Cred că v-aţi prin că e vorba de euroi mulţi. CSEKE ATTILA este absolvent de Drept şi a terminat Facultatea de Ştiinţe Juridice în anul 2000 la Oradea în guvernul BOC 2, şi a dispus închiderea mai multor spitale, asta din poziţia de Ministru al Sănătăţii, care, în marea lor majoritate erau folosite ca azile pentru bătrâni.

– TANCOS BARNA – Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor


Este propus de UDMR pentru această funcţie, pentru că, probabil, s-a făcut cunoscut în media prin declaraţiile sale în ceea ce priveşte vânătoarea urşilor, a cormoranilor şi protecţia pădurilor de drujbele austriece sau Vereştoi Attila.
„Nu putem transforma România în grădina zoologică a Europei. Prin urmare a votat pentru vânarea cormoranilor (i-ai dat o bere nea Petrică?), şi are o atitudine relaxată în ceea ce priveşte protecţia pădurilor. În toată activitatea sa politică a fost cu deosebire interesat de probleme cinegetice, în special urşii. Creşterea excesivă a numărului acestora, şi pagubele survenite din cauza aceste înmulţiri. S-ar părea că omul ar fi avut o oarece activitate şi în desfăşurarea evenimentelor de la Valea Uzului (Bacău). Dar pentru că CV-ul nu aminteşte nimic, nu comentez. Domnul Tanczos Barna (44 de ani) este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Conform declaraţiei de avere deţine la Sâncrăieni (Harghita) două terenuri forestiere (de 549 mp, respectiv 346 mp), 24.500 mp şi 20.900 mp în aceeaşi comună, şi mai are o casă de locuit de 283 mp.

Ioan Dan PINTILIE 19 - februarie - 2021

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF