logoImpact EST nr. 867 - 17.04.2021

Cel mai modern şi mai dotat complex turistic al Galaţilor, Viva Club, nu mai poate fi susţinut de amărăştenii cu salarii şi pensii minime, care să-şi permită să meargă la piscina descoperită vara şi la cea acoperită şi încălzită, iarna.
Aşa că proprietarul superbului complex, dotat şi cu terenuri de tenis şi săli de bowling, a regândit acest bisnis.
Începutul transformărilor a fost făcut, iar lucrările vor dura încă cinci-şase luni de aici înainte. Corpul mai nou de clădiri, situat la intrarea în hotelul mare şi în incinta zonei de agrement, va fi transformat în locuinţe.
După lucrările de separare şi despărţire vor rezulta spre vânzare 15 apartamente şi 25 de garsoniere. Această strategie şi gândire sunt dictate de situaţia socio-economică de la ora actuală a Galaţilor.
În piaţă s-a vehiculat zvonul că întreaga investiţie ar fi avut costuri de 10 milioane de euro, iar acum s-ar vinde doar cu 2,5 milioane de euro. Ambele valori au fost negate de către reprezentantul proprietarului, Ionuţ Istrate. Valoarea este cea pe care ţi-o dă vadul de comerţ, nu mai este dată de valoarea clădirilor – zidurilor şi dotărilor sau terenului pe care se află imobilele construite.
Şi acestea sunt semne evidente ale sensului giratoriu în care se află economia oraşului şi judeţului.

(G.C.) 29 - martie - 2019

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

A.G.A. Ordinară de

Conducerea SC Transtec SA Tecuci, cu sediul în Tecuci, judeţ ...

Mogulul cu greutate

Prin târgul nostru, aşa, ca o boare, ca un ecou ...

În UE se fură înt

De aia Parchetul Anticorupţie al Uniunii Europene (PAUE) trebuie să-şi ...