logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Pentru a fi „salvat” din valul de importuri de produse accizabile, prin care firma Murfatlar este acuzată că a tras statului o ţeapă de 50 milioane de euro, ţeapă traversată prin Vama Giurgiuleşti, aflată în subordirea instituţională a directorului general al DRGFP Galaţi, Eugen Ciorici a fost o tură de şase-şapte luni de zile la comanda DGRFP Iaşi.
Surse din interior ne-au relatat că directorul general Eugen Ciorici este de nerecunoscut şi, se pare, nici chiar de către sine. Starea sa de sănătate se manifestă tot mai acut, iar pentru a nu-l expune fatal, Ministerul Finanţelor Publice i-a oferit să meargă la Focşani, oraşul său de domiciliu, pentru a fi director al DGFP Vrancea, dar el a refuzat, cum şi o nouă delegare la şefia DGRFP Iaşi a refuzat-o!
Oare pentru faptul că cei de la Murfatlar au făcut importuri şi exporturi fictive prin această Direcţie Regională Vamală, aflată sub structura DGRFP Galaţi, pentru a fabrica TVA şi accize? Şi pentru că sunt acuzaţi de denaturare de produse pentru a produce scutiri de accize? Pentru că între 2011 şi 2014 au fabricat „apă de gură”?
Vrea, încearcă, tizul meu, Eugen Ciorici, să fie prezent la locul în care s-au comis faptele?
De aia nu îi place şi nu îi convine nimic din tot ce s-a dispus şi făcut după delegarea sa…de aia şi coma diabetică pe care a traversat-o.
Sunt întrebări care îşi aşteaptă răspunsuri de la instituţiile abilitate, dar şi precizări legate de fişa postului din partea dlui director general, Eugen Ciorici.
Aşteptăm şi ne manifestăm aceeaşi deschidere.

Gelu CIORICI 30 - iunie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...