logoImpact EST nr. 843 - 23.10.2020

În fiecare an, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, având parteneriatul Ministerului Finanţelor Publice şi al Oficiului Registrului Comerţului, întoc­meşte clasamentele pentru TOPUL NAŢIONAL AL FIRMELOR PRIVATE DIN ROMÂNIA (micro, mici, mijlocii, mari), ce va avea loc pe data de 30 octombrie 2020 la Marriott Bucu­reşti, anul acesta ajungând la cea de-a XXVIII-a ediţie.
Criteriile stabilite pentru recompensarea performanţei:
I. Clasamentele în funcţie de rezultatele obţinute în anul 2019 s-au întocmit după următoarea metodologie:
a) În funcţie de: profitul brut şi cifra de afaceri/activele totale ţinând cont de prevederile Legii nr. 346/2004.
b) Clasificarea întreprinderilor pe grupe de mărime (microîntreprinderi, mici, mijlocii şi mari) se realizează ţinând cont de prevederile Legii IMM nr. 346/2004: până la 9 angajaţi şi o cifră de afaceri sau deţin active totale mai mici de 2 milioane de euro (microîntreprinderi), până la 49 de angajaţi şi o cifră de afaceri sau deţin active totale mai mici de 10 milioane de euro (întreprinderi mici), până la 249 de angajaţi şi o cifră de afaceri mai mică de 50 milioane de euro sau deţin active totale mai mici de 43 milioane de euro (întreprinderi mijlocii), peste 250 de angajaţi şi o cifră de afaceri mai mare de 50 milioane de euro sau active totale mai mari de 43 de milioane de euro (întreprinderi mari).
II. De asemenea, s-au acordat premii speciale pentru rezultate sau contribuţii deosebite într-un domeniu. Premiile speciale, extrem de importante, sunt decernate după criteriile specifice denumirilor pentru care se acordă, după o atentă selecţie şi analiză a factorilor implicaţi în procesul de organizare şi atribuire al acestora.

(R.I.) 2 - octombrie - 2020

One Response so far.

  1. SIDERURGISTUL spune:

    LIBERTY GALATI SA are 5081 numar mediu salariati nu 581! 🙂

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cinema City redeschi

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria ...

Inspectorii ANAF Ant

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, ...

Galaţiul este ocoli

Autostrada şi calea ferată lungă de peste 2000 de kilometri, ...