logoImpact EST nr. 890 - 26.10.2021

Greutatea investiţiei o fi înclinat axa oraşului; probabil fiindcă era şi umed afară, maşini şi oameni au alunecat, de-a valma, către Shopping City, pe 16 noiembrie.
Cifrele, în limbajul lor rece, impersonal, au o elocvenţă de necontestat: +30 de milioane de euro, încă 21.000 de metri pătraţi (suprafaţa închiriabilă), adăugaţi celor 27.000 existenţi deja. Peste 600 de noi locuri de muncă.
Noile magazine din centrul comercial includ Hervis, Lee Cooper, LEVIs, Sephora, Douglas, Pandora, Kultho, MeliMelo Home, Pizza Hutt, Starbucks şi un cinema multiplex Cinema City, urmând ca până la finalul lunii să fie inaugurate şi magazinele Pull&Bear, Bershka şi Stradivarius.
Procesul de extindere şi modernizare a presupus construirea unui nou nivel, dedicat zonei de divertisment, cu cinema, restaurante, cafenele şi terasă exterioară.
Prima etapă a proiectului de extensie completează ansamblul de magazine cu branduri de modă, produse de înfrumuseţare şi cosmetică, accesorii şi servicii: Ecco, Kido Bambini, Orsay, Buzz, Bigotti, Sport Vision, Lee Cooper, LEVIs, Douglas, Office Shoes, Hervis, Book City, MeliMelo Home, Teilor, Pandora, Braiconf, Kultho, ProfiHairShop, Yves Rocher, Gerovital, Flormar, Sephora şi Penti.
Dar pe toate astea le ştiţi, le-aţi citit de v-aţi săturat.
Remarc cu bucurie că aspiratoarele de bani aspiră şi pentru România ceva: în mod special brand-urile Farmec şi Braiconf.
Farmec este un exemplu de afacere îndârjită, la care devotamentul şi seriozitatea au creat o temelie ce-i permite sa reziste marilor concurenţi de afara si sa se extindă cu succes.
“Venim din nou în Moldova, o regiune cu foarte mulţi admiratori ai brand-ului Gerovital şi deschidem primul magazin de brand din Galaţi. Le mulţumim locuitorilor din această zonă a ţării pentru încrederea acordată brand-ului şi pentru că aleg de fiecare dată calitatea românească. În semn de recunoştinţă, inaugurăm cel de-al patrulea magazin în zona Moldovei, în numai cinci luni. Suntem siguri că noua locaţie va fi un nou punct de atracţie pentru consumatorii noştri din Galaţi, care vor avea la dispoziţie întreaga paletă de produse, inclusiv cele mai recente game. Totodată, vizitatorii vor beneficia de consultanţă de specialitate din partea beauty advicer-ilor noştri. Vom continua să ne asumăm cu responsabilitate rolul de a fi singurul producător local de cosmetice care dispune de o reţea proprie de magazine de brand şi vom oferi consumatorilor noştri noi surprize până la final de an”, a declarat Mircea Turdean, Director General al companiei Farmec.
Lucrările de proiectare şi amenajare ale noului spaţiu au durat aproximativ 2 luni. Magazinul este situat la parterul centrului comercial Shopping City Galaţi, amplasat pe Bulevardul George Coşbuc, Nr. 251, având o suprafaţă de 45 de m2.
Pe 16 noiembrie, toţi vizitatorii magazinului Gerovital din Galaţi au beneficiat de o reducere de 20% pentru orice produs achiziţionat. O altă facilitate disponibilă exclusiv în magazinele Gerovital este testul gratuit de dermoanaliză. Acesta durează aproximativ 5 minute şi ajută la stabilirea tipului de ten, prin folosirea unor măsurători instrumentale specifice care analizează nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum şi gradul de pigmentare al pielii. În funcţie de rezultatele obţinute, consultanţii de frumuseţe prezenţi în magazin le pot recomanda consumatorilor produse specifice necesităţilor lor şi pot concepe scheme de tratament personalizate.
În această toamnă, reţeaua de magazine de brand Gerovital a marcat un an de la inaugurarea primului punct de vânzare. În prima jumătate a anului 2017, prin lanţul de magazine de brand, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro.

A consemnat, Dan Manole 24 - noiembrie - 2017

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DRAGĂ U.E.,

Nu suntem ignoranţi, dragă UE, ci ignoraţi... Prin capitalele tale din ...

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...